bu son kararlar borsadaki düþüþü engellemeye mi yönelik yoksa birilerini kurtarmaya mý yönelik aklým karýþtý
bu son kararlar borsadaki düþüþü engellemeye mi yönelik yoksa birilerini kurtarmaya mý yönelik aklým karýþtý
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
Açýlýþ her þeye gebe..Belki acar eksi 5 ...oradan gogogo...kapanýþ artý 4
yada acar eksi 3...kapanýþ eksi 8
Tüm þirketlere geri alým mecburiyeti gelmeden yarýn borsa açýlýrsa açýk ve net söylüyorum ben yatay vs piyasada malýn yarýsýný sata nasdaq a geçerim.
Þirketlere geri alým mecburiyeti artý serbest marj. 2 gün ölürüz sonra iþimize bakarýz, ama yine taþýma suya devam ederlerse hergün 3 devre keserek sürünürüz.
deprem geceli 10 gün olmuþ deprem bölegelerine gitmemiþ hele hele memleketine gitmemiþ...
birde utanmadan çýkmýþ tükürüklerini saçarak onu bunu suçluyor...
dayanamdým tv yi kapattým...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bohçalýya dayanabilen var mý merak ettim. Rezillikten öte bir þey bu adam..
ahbapçýlar babalacýlar dedi bahçeli of of of çok kýzmýþ
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
adam yaþlý ve hasta. Belki altýnda bez var, o nedenle deprem bölgesine gidip orada 5-10 saat soðukta dolaþacak takaati yoktur. onun görevi mecliste önüne yazýlý þeyi baðýra çaðýra okumak. birkaç güne devletin bekasý için seçimin ertelenmesi çaðrýsý yapar. bunu rededenlere vatan haini der vs.
ülke olarak þu yaþlý siyasetçilerden kurtulamadýk gitti. Yazýk oldu hepimize ve yazýk oluyor milyonlarca gencimize.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Yer Ýmleri