Affetmeyecegiz, keseceğiz, asacagiz başka bir şey söylemiyor. Herkesi ihanetle suçluyor bu nasıl biri ya.
Ne can sıkıcı bir zamanda yaşıyoruz....İnsan ne söyleyeceğini bilemiyor..
Bu ülkede akıl sağlığını korumak çok zor...
Gerçi hayatta kalmakta çok zor ya neyse..!
Depreme kadar seçimi fiyatlar hükümet seçime giderken borsayı düşürmez vs derken buralara geldi ,
peki şimdi konuşulan ne seçimlerin ileri tarihe alınabilinir mi diye nabız yoklamaları ,
seçim ileri tarihe alınırsa borsa neyi fiyatlayacak zaten ülkenin ekonomik durumu yapılan hamleler sadece ocak 2023-haziran 2023 göre hazırlanan bir ekonomik seçim programı idi.Kasanın durumu ortada gelen Arap parası bu zaman dilimi pasumanı içindi şimdi bu sistemden yeni bir sisteme geçiş olabilir mi.Bence her geçen gün karışık bir durum alıyor çünkü yapılanlar yama olduğu için her hava verişinde yeni patlaklar ortaya çıkıyor .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Madenci kazazedeye ulaşıyor Afad çılar biz çıkarırız siz kenara çekilebilirsiniz deniliyor iddialar bu yönde,
Bir yardım kuruluşu devletin kurumundan fazla yardım topluyor , siyasiler çıkıp bu yardım kuruluşunu hedef gösteriyor ,
normalde çıkıp emeği geçenlerden Allah razı olsun dersin çıkarsın nedir bu hedef gösterme nedir bu kutuplaştırma yazıklar olsun , milletin canı yanmış çıkmışlar hala boş laflar peşindeler.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri