Zorla bağış mi yapacan. Eski alışkanlıkların nüksediyor gibi geldi bana reis
Printable View
gördüğüm lüzum üzerine petkimleri sattım, elim değmişken kozaa vakbn mgros hepsini sattım gitti, sadece tursg ve trcas kaldı elimde
endeks short açmaya başladım ufak ufak pasiften.. shortçuluk ince bi zenaat, ergenler bulaşmamalı
Masa sallanıyor sıkı tutunun emmiler
Kurtlar vadisinde Samuel Vanunu para ürkek bakire gibidir ilk tıkırtıda bozulur dediydi...
dinlesek iyimiş...
iplikçi nedimle samuel paradan anlıyordu bunlar diyorsa dinleyeceksin.
Türk Hava Yolları, İsrail seferlerini durdurdu.
o iş zor biraz, seve seve basacak
4 nolu prensip der ki, beklenmedik olumsuz bi haberle piyasa eksi gap yaparsa bekleyin kol kesmeyin, o boşluğu mutlaka kapatacaktır, o zaman satarsınız.. dünkü tepki hareketi shortçuları oyundan düşürdü, savaş çıkmış düşmüyo algısı yarattı, şimdi palanın zamanı- short/satış öyle yapılmaz böyle yapılır dersi verecek
Dün aldığının 800 ünü verdi. Kaldı 2.6 milyar ...
Heyecanlı bir gün olabilir..
Bakalım ne yapacak
Ons ta 1880 i izliyorum
kimsedemi mal olmaz arkadaş herkes malı palaya yıkıp kenara çekilmiş...
ben uzun için fırsat verdi diye düşünerek doluyorum. kaldıraç 2 civarı. Devam edeceğim. 885- 890 arası, nasip bakalım.
her ülkede savaş olunca bize geliyorlar...
suriyelisi geldi...ukraynalısı geldi...
hadi hepsini anlarımda israillinin geleceğini tahmin etmezdim...
Ya ne olacaktı?! "İsrail" Türkiye'de İsrail'de olduğundan daha güçlüdür..
valla onu bunu bilmem ama bu borsa da feci seyler olacak çok oyalıyorlar
her ne kadar grafiği konjonktürü vs.. beğenmesemde.. trende şans verme taraftarıyım.. alttaki grafikteki t0 izleyeceğim.. mayısta başlayan trendin son kalesi olabilir bence... kısmet.. ytd.. hayırlısı
xu100 lin 4saatlik..
https://i.hizliresim.com/r9snjvq.jpg
s.a. ekgyo gitmezse endekste gitmez dermişim :) , epeydir ekrandan uzaktım bence..
ben kaçar robotlar çalışsın birşey bulursa...
siz para için çalışmayın para sizin için çalışsın derdi kitabın birinde...
https://media.giphy.com/media/quEsMOrr3hmQ8/giphy.gif
Yavaşlama görülmeye başladı. Enflasyona da zaman için etki etmesi lazım.
https://twitter.com/verimetrik/statu...O9GTMwg_Q&s=19
Bofa dün aldığının 1 milyarını verdi ama KY malı almış görünüyor. Bugün piyasa neden mallansın..
Bana mantıklı gelmedi bu....8400 altı saatlik kapanışlar göstersin bakalım önce...
Herkes maldan çıktıysa,yeni alıcılarda aşağıda bekliyorsa,bu borsa o zaman neden çıkmıyor,ben 1 aydır bekliyorum hisselerde tık yok bir aydır,ne yukarı ne aşağı ortada kaldım,ama ben bu ay çıkacaktım hisselerden!
7 milyon kişi olmuş borsada.
Malın çok fazla kısmı da zaten yatırım fonlarında.
Herkes maldan çıktı dediğiniz bi avuç çakal çukal (ben de dahil) kendi işlem yapan borsacı tayfa.
Piyasa değişti derken kastımız o. O yatırım fonlarına giriş kesilmediği ve hatta çıkış oluşmadığı sürece tek yön yukarı, düzeltmeler kısa sert hisse değiştirme ve mallanma fırsatı.
Herkes maldan neden çıksın..
Bu topik doğası gereği kısa vade işlem yapılan yer..
Yoksa diğer hisse topiklerinde hala alım yerleri,bilanço, kara göre yıl sonu hisse fiyatını tartışıyoruz...
Ben de hala full maldayım. Endeks %2-3 düşünce mal satacak kadar ne heyecanlı ne de o anlayıştayım...Ciddi bir durum olmalı satmam için.. O zaman da gerekirse %8-10 alttan çıkarım..Çünkü elimdeki hisselerin maliyeti iyi..Ama ertesi gün de tekrar hisse almam o zaman....
Günlük işlem yapana da saygı duyarım o ayrı. Bende yıllarca yaptım...
Banka ile tutuyor...Ama xbank endekste dirençte...Sabah kıramadı..Sabah ki gap dolar mı ??? Çokomelli yeri o...
Oyunu o kadar güzel oynuyorlar ki...Anlam çıkarmak çok zorlaşıyor
[QUOTE=sindoma53;6587187]kulağı delik küçük bademcukler büyük bademcuğe vermiş olamazmı :)
bugun oyuna senin pozisyonunda olanlar müdahil oldu emlak yukardada aşağıdada gap mevcuttu kısa vade demekki havaya aldanıp şortçu daha fazlaymış yukarki gap kapatıldı.Bunların içinde kredili oyuncularda var hayırlısı olsun[/QUOTE]
dün kendi seneryoma göre hareket ediyorum endeksin momentumu fazla yoktu zaten israil olayı ile tamamen testere ve tahta bazlı hareketlere dönüşmeye başladı.Geride kalmış tahtalarla ve bankalarla ve enerji tahtalarındaki haberlerle dönüyor yalnız herşeyin bir doyum noktası vardır dikkat edilmesi gereken zaman dilimleri .
dün gün içi benimde ekranıma düştü şimşek haberleri artık etkisini kaybetmeye başlar piyasa artık yeni hamle ve sonuç görmek ister , şimşekte konuşmalarında piyasayı yönlendirici yapıyor ortada havuç bırakma derdinde yalnız gelen yabancı kalıcı değil haftalık alıcağını alıp çıkıyor en azından fonlar onu yaptı .