70,71 benim için uygun yerler alım için tabiki 10 puan üsten satmak için bakalım bugün alabilecekmiyiz!
Printable View
70,71 benim için uygun yerler alım için tabiki 10 puan üsten satmak için bakalım bugün alabilecekmiyiz!
Dün az alabildim bugün 70,71 bakalım alabilecek miyim. Gün içinde yukarı yine git gel yapabilir diye düşünüyorum. Hayırlısı
Ahhh ahhh berkocan bir de çıktığın yerde dursan... Biraz da günü en son çıktığın yerde kapat... Amannn ne yaparsan yap
Bugün alma niyetim yok ama 71 verirse alırım hayırlısı bakalum
Çok beklentiye girmek şuan için hayalcilik 70 altı kapatırsa busefer de 60/70 arasında gidip gelicez ne grafik nede iyi hava ilgilendiriyor bu kağıdı sürekli aynı gitgellerde en azından son 7 aydır :)
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normal şartlarda 2 lira üzerinde olması gerekiyordu, ama ne hikmetse 5-10 kademe aralığında takılıp kaldı.
1-2 kademeye oynayanlar bi haber gelir tavana kitler
bi bakmissiniz Abd den baglanti yada siparis haberleri gelir ard arda
3-4 tl olmus vah tuh dersiniz
Herkese bol.kazanc
ytd
Herkese iyi haftalar... Bakalım bu hafta bizi neler bekliyor...
1.57 ye bekliyoruz artık
67 den büğün geri kalanı aldık. Bakalım ne zaman git gel yapacak takip etmek lazım ilk durağı kacırmamak için....
Berkosan da neden al sat yapmamın nedeni... Borsa 87 bin berkosan 1.69 borsa 92 bin berkosan 1.69 bekleyene koca sıfır ama al sat berkosan bu arada 1.82 gördü geldi.....
Son 2 aylık takaslara bakarsanız kağıtta sadece al sat yapıldığını göreceksiniz zaten kağıdı bugün alan yarın satmış. Gidecek olan kağıtl zaten tavan yapıp geri gelmez. Ben beklemek yerine al sat daha iyi kar getiriyor onu belirtmek istedim başka ky de kazansın...
Az daha aldım.
Aşağı geleceği yok.
ytd...
Herkes malı ucuz alıp pahalı satmak istiyor.Spek de (varsa).
çok geride kaldı bir hareket lazım artık....
Borsa bugün de yükşelişle kapatırsa şimdiye kadarki üs üste cıkma rekoru kıracak. Bu rekora berkosan da cıkmayarak kendi rekorunu yaptı. Bunu her kağıt yapamaz buda önemli borsa 87 binden 100 bine geldi.....
Satsak da spek rahatlasa.
Malı toplayamadı .
Füze ateşlenmek üzere...
Günlükçüler siperde...
Spek topladığını bir daha vermez artık.
Merhaba herkese.10 gün önce berkosan alışa başladım.1,70 civarı uygun bana.Ben batmayacağına inandığım 3 dört beş yıl yatayda giden spekülatif firmaların hisselerinden alır birkaç yıl beklerim.zira brksn de 6 yıldır yatayda gidiyor.Daha ne kadar yatayda süründürebilirler bilmiyorum brksn o.usd ve İspanya iştirakleri ile iyi haberler geleceğini, cirosunun yarısının ihracattan geleceğini bu durumunda bilançoyu olumlu etkileyeceğini umuyorum.harekete bu sene başlayacağına inandığım için aldım ve alacağım. İnşallah yanılmıyorumdur.hayırlısı herkese
Merhaba,
Hisse alım satımı yatırımcılar arası yapılıyor. Siz sattığınızda (ya da aldığınızda) market vb bir yere değil başka bir yatırımcıya satıyorsunuz.
Sizin anlattığınız durumda siz 1 lotu 1.72’den satacağınız vakit 1.72’den sadece 1 lotluk alım emri bekliyormuş, siz de satınca haliyle bir alt basamağa düşmüş. Eğer siz satarken 2 ve üstü lotluk alım emri sırada bekliyor olsaydı alt basamağa düşüş olmazdı.
Endeks 87 bin den 102 bine % 17 civarı cıkış ben endeks de kar satışı bekliyordum ama şu ana kadar cıkış devam ama berkosan bugün cok prim yaptığı için kar satışı geldi.biraz düzeltme yapması lazım.....
Berkosan uyu bakalim. Şahlanacağın gün yakindir. Geldim ve ben buradayim. Aliyoruz spek bilgin olsun. Dussede decam ciksada devam.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.