Merhaba herkese.10 gün önce berkosan alışa başladım.1,70 civarı uygun bana.Ben batmayacağına inandığım 3 dört beş yıl yatayda giden spekülatif firmaların hisselerinden alır birkaç yıl beklerim.zira brksn de 6 yıldır yatayda gidiyor.Daha ne kadar yatayda süründürebilirler bilmiyorum brksn o.usd ve İspanya iştirakleri ile iyi haberler geleceğini, cirosunun yarısının ihracattan geleceğini bu durumunda bilançoyu olumlu etkileyeceğini umuyorum.harekete bu sene başlayacağına inandığım için aldım ve alacağım. İnşallah yanılmıyorumdur.hayırlısı herkese
Merhaba,
Hisse alım satımı yatırımcılar arası yapılıyor. Siz sattığınızda (ya da aldığınızda) market vb bir yere değil başka bir yatırımcıya satıyorsunuz.
Sizin anlattığınız durumda siz 1 lotu 1.72’den satacağınız vakit 1.72’den sadece 1 lotluk alım emri bekliyormuş, siz de satınca haliyle bir alt basamağa düşmüş. Eğer siz satarken 2 ve üstü lotluk alım emri sırada bekliyor olsaydı alt basamağa düşüş olmazdı.
Endeks 87 bin den 102 bine % 17 civarı cıkış ben endeks de kar satışı bekliyordum ama şu ana kadar cıkış devam ama berkosan bugün cok prim yaptığı için kar satışı geldi.biraz düzeltme yapması lazım.....
Berkosan uyu bakalim. Şahlanacağın gün yakindir. Geldim ve ben buradayim. Aliyoruz spek bilgin olsun. Dussede decam ciksada devam.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri