Euro dolara ne yapiyor oyle kucuk lere izletmeyin +18 i:)
Tam 1 yil once dolari ezecekler cikin dedigime fark 0.17 kurustu simdi 0.87 kurus euro uctu dolar geberdi resmen
Printable View
Euro dolara ne yapiyor oyle kucuk lere izletmeyin +18 i:)
Tam 1 yil once dolari ezecekler cikin dedigime fark 0.17 kurustu simdi 0.87 kurus euro uctu dolar geberdi resmen
sonra hepsi TL'ye dimi... +18
FED tarafından gelebilecek faiz artırımını kesme söylentisi ???
Malum başkan değişiyor..
Trump reis değerli dolar istemiyorum demiş idi..
Bizde dolar jeopolitiğe çok hassas..
ZAR mar ekside zaten yüzde 20 düştü tepeden..
Parite yukarıda
ama afrin mafrin CB nın konuşması ile birlikte aldılar..
eurusd de OYUN BÜYÜK. fiyatlama suni,taşıma suyla değirmen dönüyor. ABD tahvil faizleri 3 yılın zirvesinde ama dxy 3 yılın dibinde. kimse kimseyi kandırmasın. bugün yerel kumarbazlar çatırdıyor,yakında global kumarbazlar çatırdayacak. yerel kumarbazların buradaki yardakçılarıda hiç heveslenmesin onlara ekmek yok. hadi yallah.
Borsanın kadillac kağıtlarına mal gelmiş bugün..
Dolar da hareketli..
Suriye yi fiyatlıyor olabiliriz yine
FED bu saatten sonra artık faiz arttırımını kesme söylemi içine giremez sanıyorum..girdiği anda ya resesyon fiyatlanmaya başlar yada kumarın boyutu değişir..dolayısıyla hiç ses etmeden 2015-2016'da olduğu gibi işi ağırdan alabilir ancak..
Belirtmiştim ABD'nin dış ticaret açığının kapanma yolu değersiz dolar değildir..ABD'nin 2017 dış ticaret rakamları doların değer kaybetmesine rağmen azalmamıştır..rakamlar çok büyüktür ve değersiz dolarla kapanasıda yoktur..Trump ciddi ise tek yapabileceği şey itahalata vergi koymaktır..bunun ise ciddi sonuçları olur..bu aylarda bu konuda bir karar verecek sanırım..