Originally Posted by
Desidero74
Salih bu ne iş ben ,hakim savcı dövecek astsubay hiç tanımadım biz Gaziemir de , Ulaştırma okulunda yedek subay öğrencisiyken yan tarafta da astsubay sınıf okulu vardı astsubaylarla Aramızda bir gerginlik oluştu çünkü bunlar biraz okumuş adam sevmez ama ben hiçbir hiçbir zaman ne emniyet müdürü ne de hakim savcı dövebileceklerini zannetmiyorum yani Emniyet Müdürü dövmek biraz göt İster , yani istersen illa saldırır,döversin de sonra ne olursun onu bilemiyorum.
Biz okulda iken takım komutanlarını bir ankette şikayet ettik, sanıyorum 141 öğrenciden 11 kişiymişiz ,tabii ben olmadan olmaz o zaman kimdi Okul Komutanı Tuğgeneral Okan Çelik tek tek bütün yazdıklarımızı okumuş takım komutanları da asteğmen ama 2, 3 dönem kıdemli cart curt etme eğilimleri vardı general onların bu eğilimlerini gayet güzel bir şekilde düzeltti , acayip ayar verildi kendilerine geldiler biz böyle bir şey olabileceğini hiç ummazdık dediler, tabii ben çok usulüne uygun yazdım aramızda o zamanın spk başkanının oğlu, üst düzey subay çocukları , associated press de muhabir arkadaşlar vardı. Öyle sen çık yozgatın köyünden lise bitir 2 yıl astsubay hazırlama okulu 6 ay sınıf okulu bana kral kesil.
Tabii yoklama çeker sen izin verirsen yapar mı yapar, cahil cesareti diye birşey var. Ben bazı durumlarda dayağa karşı değilim zira çok pislik adam gelir ama dayaktan iyi metodlar var mı var burada uzatmaya gerek yok.
Askerlik başımızın tacı ama insan onuru ayaklar altına alınmadan.