Salih bu ne iþ ben ,hakim savcý dövecek astsubay hiç tanýmadým biz Gaziemir de , Ulaþtýrma okulunda yedek subay öðrencisiyken yan tarafta da astsubay sýnýf okulu vardý astsubaylarla Aramýzda bir gerginlik oluþtu çünkü bunlar biraz okumuþ adam sevmez ama ben hiçbir hiçbir zaman ne emniyet müdürü ne de hakim savcý dövebileceklerini zannetmiyorum yani Emniyet Müdürü dövmek biraz göt Ýster , yani istersen illa saldýrýr,döversin de sonra ne olursun onu bilemiyorum.
Biz okulda iken takým komutanlarýný bir ankette þikayet ettik, sanýyorum 141 öðrenciden 11 kiþiymiþiz ,tabii ben olmadan olmaz o zaman kimdi Okul Komutaný Tuðgeneral Okan Çelik tek tek bütün yazdýklarýmýzý okumuþ takým komutanlarý da asteðmen ama 2, 3 dönem kýdemli cart curt etme eðilimleri vardý general onlarýn bu eðilimlerini gayet güzel bir þekilde düzeltti , acayip ayar verildi kendilerine geldiler biz böyle bir þey olabileceðini hiç ummazdýk dediler, tabii ben çok usulüne uygun yazdým aramýzda o zamanýn spk baþkanýnýn oðlu, üst düzey subay çocuklarý , associated press de muhabir arkadaþlar vardý. Öyle sen çýk yozgatýn köyünden lise bitir 2 yýl astsubay hazýrlama okulu 6 ay sýnýf okulu bana kral kesil.
Tabii yoklama çeker sen izin verirsen yapar mý yapar, cahil cesareti diye birþey var. Ben bazý durumlarda dayaða karþý deðilim zira çok pislik adam gelir ama dayaktan iyi metodlar var mý var burada uzatmaya gerek yok.
Askerlik baþýmýzýn tacý ama insan onuru ayaklar altýna alýnmadan.

Yer Ýmleri