https://www.instagram.com/p/DBNgDGSN...p5OG0zYnNybQ==
Printable View
7000 TLuzeri alisverilerin tumu bankacilik araciligi ile olacak tebligi dun yayinlanmis
Nakit para yasak.nakit odeme yasak.kureselci mehmet bombayi patlatti.piyasa duracak.bence protesto edilmeli.
Bakalim altin,emlak,ticaret duracak .satafatli hayatlarini surdurmek icin halkin bogazina daha cok saldiracaklar.vergi toplamak icin yapilan isler.esas cdbc yani dijital paraya gecisi one cektiler.nakitsiz toplum istiyor kureselciler.seni kole yapmak.paraniza el koymak kolay dijital parada.....
Bulgar göçmeni arkadasa sordurttum.Cveremdekiler bulgaristandan cifte vatandaslık alıyorlar...adam burda servis soforluğu yapıyordu cifte vadandas olduktan sonra Avrupaya soforluk hızlı van - yapıyor.4 kat fazla kazanıyor.
İnternetten arastırabilirsiniz.Ben bir arkadasıma sordum oda avukata danısmıs...talep ederseniz iletişim bilgisni almaya calısırım.....gelecek bahar ve yaz orda olacam.tecrubelerimi yazarım.Emektar focusu satıp merso alıcam..bol bol bıra ile burgaz sahillerinde yalın ayak dolasacam....ytd