Sayfa 681/998 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    yanlışınız var burası Türkiye değil afganistan kadınların kıyafetinden anlaşılmıyormu
    https://www.instagram.com/p/DBNgDGSN...p5OG0zYnNybQ==
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    Kızı bu hafta İngiltereye eğitime gönderiyorum.Bendede Schnegen visa var ama hanımda yok.Bu nedenle 2 mizde emekli oldugumuz için Bulgaristana ikamet etmeye karar verdik.Dun bu işleri takip eden Bursadan bir avukatla konustuk.Yılda 1070 leva oduyorsun emekli maasını oraya aktarıyorsun buna karsın ikamet izini veriyor...Tamam avrupa schengen izini yok ama istediğin yakın balkan ülkesine git gez.sıkıntı yok.yasam maliyeti simdilik esit gibi ama gelecek yıllarda TR daha pahalı olacak.Emektar focusu sattığımda daha ucuza daha yenisini kapıya koyacam.deprem riski yok.Sağlık vs için arada birn Edirneye giriş yaparım.yeni vergi icat edildiğinde yin ekaçaraım Bulgara.40 yıl önce soydaslarımız telleri asıp kaçıp geliyorlardı simdi ise biz gidebilmek için careler arıyoruz....Allah herkesin yolunu dogruluga , iyi insanlara , hakkettiği yasama açsınnnnn....
    Bu kadar kolay oturum veriyor mu Bulgaristan. Bu konuyla ilgilenen bildiğiniz biri var mıdır?

7000 TLuzeri alisverilerin tumu bankacilik araciligi ile olacak tebligi dun yayinlanmis
    Nakit para yasak.nakit odeme yasak.kureselci mehmet bombayi patlatti.piyasa duracak.bence protesto edilmeli.

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    7000 TLuzeri alisverilerin tumu bankacilik araciligi ile olacak tebligi dun yayinlanmis
    Nakit para yasak.nakit odeme yasak.kureselci mehmet bombayi patlatti.piyasa duracak.bence protesto edilmeli.
    Geri çekerler.

Tebliği Tebliği

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Geri çekerler.

Tebliği Tebliği
    Bakalim altin,emlak,ticaret duracak .satafatli hayatlarini surdurmek icin halkin bogazina daha cok saldiracaklar.vergi toplamak icin yapilan isler.esas cdbc yani dijital paraya gecisi one cektiler.nakitsiz toplum istiyor kureselciler.seni kole yapmak.paraniza el koymak kolay dijital parada.....

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Geri çekerler.

Tebliği Tebliği
    Tamam çekerler çekerler de tekrar sokarsalar.
    Yürülüğe yürürlüğe.

7.  Alıntı Originally Posted by ninel_dlv Yazıyı Oku
    Bu kadar kolay oturum veriyor mu Bulgaristan. Bu konuyla ilgilenen bildiğiniz biri var mıdır?
    Bulgar göçmeni arkadasa sordurttum.Cveremdekiler bulgaristandan cifte vatandaslık alıyorlar...adam burda servis soforluğu yapıyordu cifte vadandas olduktan sonra Avrupaya soforluk hızlı van - yapıyor.4 kat fazla kazanıyor.
    İnternetten arastırabilirsiniz.Ben bir arkadasıma sordum oda avukata danısmıs...talep ederseniz iletişim bilgisni almaya calısırım.....gelecek bahar ve yaz orda olacam.tecrubelerimi yazarım.Emektar focusu satıp merso alıcam..bol bol bıra ile burgaz sahillerinde yalın ayak dolasacam....ytd

Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    Bulgar göçmeni arkadasa sordurttum.Cveremdekiler bulgaristandan cifte vatandaslık alıyorlar...adam burda servis soforluğu yapıyordu cifte vadandas olduktan sonra Avrupaya soforluk hızlı van - yapıyor.4 kat fazla kazanıyor.
    İnternetten arastırabilirsiniz.Ben bir arkadasıma sordum oda avukata danısmıs...talep ederseniz iletişim bilgisni almaya calısırım.....gelecek bahar ve yaz orda olacam.tecrubelerimi yazarım.Emektar focusu satıp merso alıcam..bol bol bıra ile burgaz sahillerinde yalın ayak dolasacam....ytd
    Bulgaristan zurnanın son deliği.!!
    Başka ülke araştır.!!
    Davulun sesi dışardan hoş gelirmiş.!!
    Doğru söyleyenin dokuz köyden kovarlarmış.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 681/998 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •