Vade sonuna 138.000 olacak belki daha da yukselir hafta sonuna doğru bir güzel satış gelecek grafik zaten işlemiyor yok yükselirse de longcular biraz daha kazansin
Printable View
Vade sonuna 138.000 olacak belki daha da yukselir hafta sonuna doğru bir güzel satış gelecek grafik zaten işlemiyor yok yükselirse de longcular biraz daha kazansin
Cok güzel analiz Sn. Mertus, benzerini xtumy için yaparsanız daha da vahim çıkacak bence, 20 net faiz de bu arada bence gayet çekici, izleyelim bakalım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle katılmıyorum ve saçma buluyorum bu dediğini SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
destek nerde peki..ya da asıl destek nerde diyelim..çünkü 2009 desteğinin altında duruyor..
2011 den bu yana nerde destek çalışmış mesela..
tabiki çalışmamış..
https://i.hizliresim.com/A7rRqX.png
kafa atmaya gider diye bekliyodum ama sakin tutuyo, gemleri salmıyo pala
zannımca şortör partisini fazla ürkütmemek istiyo, yoksa kafayı koysa bunlar kurbağa gibi pıtır pıtır atlar kaçar, ılık tutuyo suyu
2011 de 5 doları görmüş AKBANK..zirveye göre şuanki fiyatı 39.25 olmalı halbuki alın o zaman ucuzsa..:)
o devir geçti..senin paran suriye lirasına döndü..Suriyede hesap yapılırken dolarla yapmıyorlardı şimdi değilmi..
Adam kafaya koymuş, tüm şortcuları patlatıp üüüle şelaleye başlıcak
Aps nedir acaba bugün de artıyormu