Printable View
Alıntı: Originally Posted by mrfatih bende öyle düşünüyorum sabah 6.69 açar BİST ne olacak bakalım bu hafta. Yükşeliş devam edecekse birşeyler deneyecektim tamda ama stres yarattı istifa olayı.
Alıntı: Originally Posted by mrfatih bende öyle düşünüyorum sabah 6.69 açar Kapanıs fiyatiyla acar diyosun😃😃😃
Borsaya yansıması olurmu ?
Alıntı: Originally Posted by mrfatih üstadım ben bişeyi boşuna söylemem :) dövize ulaşmakta zor bugünlerde Yok cb kabul etmez demissin ya ona guldum fatihim Teskilatta istifa diye birsey olmaz Adi istifadir ama bu gorevden alinmadir
Alıntı: Originally Posted by paramanya Borsaya yansıması olurmu yarın Kasim sulumani bile eksi ikiyle anmisti bist...
Alıntı: Originally Posted by onur1064 Kapanıs fiyatiyla acar diyosun😃😃😃 Onurum fatihim bugun iyi degil ustune gitme 😀😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Yok cb kabul etmez demissin ya ona guldum fatihim Teskilatta istifa diye birsey olmaz Adi istifadir ama bu gorevden alinmadir ya başka türlüyse :) sonuçta soylu bu adam :) boru değil
Alıntı: Originally Posted by Webster Kasim sulumani bile eksi ikiyle anmisti bist... Yahu ne tecrübe kazandık şu son 7-8 ayda. Harekat Süleymani Virüs İndik indik çıktık. Olmadık şeyler yaşadık valla.