Originally Posted by mrfatih bende öyle düşünüyorum sabah 6.69 açar BİST ne olacak bakalım bu hafta. Yükşeliş devam edecekse birşeyler deneyecektim tamda ama stres yarattı istifa olayı.
Originally Posted by mrfatih bende öyle düşünüyorum sabah 6.69 açar Kapanıs fiyatiyla acar diyosun😃😃😃
Borsaya yansıması olurmu ?
Originally Posted by mrfatih üstadım ben bişeyi boşuna söylemem dövize ulaşmakta zor bugünlerde Yok cb kabul etmez demissin ya ona guldum fatihim Teskilatta istifa diye birsey olmaz Adi istifadir ama bu gorevden alinmadir
Originally Posted by paramanya Borsaya yansıması olurmu yarın Kasim sulumani bile eksi ikiyle anmisti bist...
Originally Posted by onur1064 Kapanıs fiyatiyla acar diyosun😃😃😃 Onurum fatihim bugun iyi degil ustune gitme 😀😀😀😀
Originally Posted by Webster Yok cb kabul etmez demissin ya ona guldum fatihim Teskilatta istifa diye birsey olmaz Adi istifadir ama bu gorevden alinmadir ya başka türlüyse sonuçta soylu bu adam boru değil
Originally Posted by Webster Kasim sulumani bile eksi ikiyle anmisti bist... Yahu ne tecrübe kazandık şu son 7-8 ayda. Harekat Süleymani Virüs İndik indik çıktık. Olmadık şeyler yaşadık valla.
Forum Rules
Yer İmleri