GUND trol değil ama biraz panikatak heyecanlı bir KY. epeyde kısa vadecidir bunuda ekleyim.
Printable View
Hakikaten Bora Bey,artık bende inandım,yahu 30 kuruş değil,3 kuruş düştü,yok bir daha 3.90 ları görmezciler,dolar 3.60 inerciler bir anda damladılar,beyler,dolarda düşüş kaçınılmaz yan başlıkta sizleri oraya alalım lütfen,ha ben çok iyi biliyorum,konuya hakimim diyorsanız,buyurun neden düşer ,açıklayın bizde hamallık yapmayalım..:)
Bende mi mantık hatası var? Dolarda yükseliş fikrine karşı olanlar düşüşe seviniyor.Neden seviniyor? Dolarda yükselmeyeceğini düşünmüyorsan,dolar almayacaksın demektir.Almayacağın birşeyin fiyatının düşmesine sevinmenin anlamı ne? En azından bu başlıkta sevinmenin anlamı ne?
Öte yandan dolarda yükseliş kaçınılmaz ifadesi geleceğe yönelik bir ifade,dolayısıyla bu fikirde olanların da alım fısatlarına sevinmesi lazım.
3.96 lardan alım yapan ve buraya kadar satamayan üzülebilir,bu kader kurbanlarına sabır dilemekten başka yapacak birşey yok
Elimdeki en son parti doları 3.77'den satmıştım.Nihayet sattığımın altına geldi.Şöyle 3.70'ler gelse de kademeli olarak dolara girsek...Görünen 3.98'den satmayıp elinde dolar patlayanlar tutuşmuş...:plc:
3,87 maliyet + 29 gün vadesel zarar :vk: