t+'nın aslı ingilizcedir, transaction'dan gelir. Saygılar..
Printable View
Bizim gördüğümüz aslında huawei buz dağının yalnızca yüzeyi, Adamlar 5g teknolojisinde ve kurumsal bilgi işlem altyapısında dünyanın önde gelen teknolojilerine sahipler. Almanya Huawei nedeniyle ABD ile papaz olma yolunda ilerlemekte, sırf teknolojisine
ulaşabilmek için. Çinliler devlet desteği ile ABD'den daha fazla Arge yatırımı yapıyorlar, sonucun böyle olması şaşırtıcı değil.
..
Benim bildiğim huawei’de tüm işler çinliler üzerinden dönüyor. Argeyi bilmem ama kalan tarafta özgür olamayacak kadar çok iş var.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Huwaie işinde hammalık yok hocam : ) Arge var sadece...20 milyar dolar argeye harcıyor adamlar...30 bin mühendis vardır..
Hammal sektörler belli...İnşaat, tekstil, demir celik, logistic...Türkiyenin sektörleri işte..
Gerci mühendislik eğitim olayları en büyük hammallık...Eğitim cok zor iştir..
Huwaie Çin hükümetinin özel projesidir nasılki iphone da Abd nin özel projesi ise ..
Ön selfie kameraları ,çıkartılmayan bataryalar hep bir amaca hizmet etmek için..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Huawei'nin engellenemeyen büyümesinden bir sonuç çıkarmak gerekiyorsa o da çocuklarımızı İngilizcenin yanında 2. dil olarak Çince öğrenmeye teşvik etmemiz gerektiğidir. Bilmem yanılıyor muyum?
..