Sayfa 686/999 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,481 - 5,488 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Talimat + 3 gün yani ; bugün saat 13 'e kadar satış talimatı verdiyseniz paranız cuma günü saat 14 de hesabınıza geçer.
    t+'nın aslı ingilizcedir, transaction'dan gelir. Saygılar..
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    abd nin neden huawei in üzerine yürüdüğünü p smart 2019 modelini alınca anladım adamlar son teknolojiyi ucuza mal etmeyi başarmışlar ! huawei p smart 2019 un tek kusuru ses sistemi biraz sesi boğuk çıkıyor onun dışında üst segment telefonlardaki tüm özellikler var
    Bizim gördüğümüz aslında huawei buz dağının yalnızca yüzeyi, Adamlar 5g teknolojisinde ve kurumsal bilgi işlem altyapısında dünyanın önde gelen teknolojilerine sahipler. Almanya Huawei nedeniyle ABD ile papaz olma yolunda ilerlemekte, sırf teknolojisine
    ulaşabilmek için. Çinliler devlet desteği ile ABD'den daha fazla Arge yatırımı yapıyorlar, sonucun böyle olması şaşırtıcı değil.

..
    Son düzenleme : ekfuture; 12-03-2019 saat: 20:35.
    Winter is coming...

3.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Bizim gördüğümüz aslında huawei buz dağının yalnızca yüzeyi, Adamlar 5g teknolojisinde ve kurumsal bilgi işlem altyapısında dünyanın önde gelen teknolojilerine sahipler. Almanya Huawei nedeniyle ABD ile papaz olma yolunda ilerlemekte, sırf teknolojisine ulaşabilmek için. Çinliler devlet desteği ile ABD'den daha fazla R&G yatırımı yapıyorlar, sonucun böyle olması şaşırtıcı değil.
    Bunlara ek olarak arge calışanlarına çok fazla özgür ortam sağlıyorlarmış...Huwaie mühendisin ropartajını izlemiştim, Appleda calışan arkadaşlarıma göre daha özgürüm burda diyordu...Beyin işi yapanlara krallığı vermişler, ekmeğini yiyorlar...

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Bunlara ek olarak arge calışanlarına çok fazla özgür ortam sağlıyorlarmış...Huwaie mühendisin ropartajını izlemiştim, Appleda calışan arkadaşlarıma göre daha özgürüm burda diyordu...Beyin işi yapanlara krallığı vermişler, ekmeğini yiyorlar...
    Benim bildiğim huawei’de tüm işler çinliler üzerinden dönüyor. Argeyi bilmem ama kalan tarafta özgür olamayacak kadar çok iş var.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Benim bildiğim huawei’de tüm işler çinliler üzerinden dönüyor. Argeyi bilmem ama kalan tarafta özgür olamayacak kadar çok iş var.

Avrupa nın en büyük AR-GE merkezi İstanbul da idi bunların Ümraniye tarafında 10 sene önce görmüştüm .

mülakatı Çinliler yapıyordu o zamanlar

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

Huwaie işinde hammalık yok hocam : ) Arge var sadece...20 milyar dolar argeye harcıyor adamlar...30 bin mühendis vardır..

Hammal sektörler belli...İnşaat, tekstil, demir celik, logistic...Türkiyenin sektörleri işte..

Gerci mühendislik eğitim olayları en büyük hammallık...Eğitim cok zor iştir..

7. Huwaie Çin hükümetinin özel projesidir nasılki iphone da Abd nin özel projesi ise ..
    Ön selfie kameraları ,çıkartılmayan bataryalar hep bir amaca hizmet etmek için..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Huawei'nin engellenemeyen büyümesinden bir sonuç çıkarmak gerekiyorsa o da çocuklarımızı İngilizcenin yanında 2. dil olarak Çince öğrenmeye teşvik etmemiz gerektiğidir. Bilmem yanılıyor muyum?

..
    Winter is coming...

Sayfa 686/999 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •