Evet tekrar baktım yanlış bilgi yukarıda düzelttim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Evet tekrar baktım yanlış bilgi yukarıda düzelttim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buna yönelik politikalar geliştirilmeli ve bunu vaat edemeyen iktidar secilmemelidir. Beka sorunu diyorsak beka sorunu budur. Ve şu an bu imkanlar olmasa dahi bakabilecek durumda olan ( aylık eve giren para bugün için 10k ve üzeri) her aile en az 3 çocuk yapmalıdır.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim elimde değil, 2 çocuğum var elinizden öper, fazlasına da elimden geleni yapıyorum borsadan kazandığım ile, sadece doğurmak değil bakmak da bir şey. Sizlere de aynı bakış açısını kazandırmak için yazdım, şikayet ettiğimiz pek çok şeyin sebebi kendimiziz ve zannediyoruz ki iktidar değişecek başka bir şey olacak birileri gelecek sorunlar düzelecek. Sorunlar biz çözersek düzeliyor.
Sizin mantiginizla bakarsak Atatürk de Osmanlı subayı iken nasılsa bi bok olmaz deyip sallayabilirdi, sallamadi. Sallamayın diyorum.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zonguldak/Çaycuma, yangın çıkarmaya çalışırken kameralara yakalanmış, başaramamış gerçi de, yangınla ilgili beklentisi olanlar 'şimdi tam zamanı deyip' tetiklendiler herhal..
Yani, sebepleri karışık olabilir yangınların, kimisi ihmal, kimisi kasıt, belki PKK Yunanistan yine...
Şu herifi iyice sorguladıktan sonra ifadesini medyaya deşifre etmek lazım, nasıl bir kafa, nasıl bir motivasyon...anlamak çok zor..ama anlamak lazım..
Arda Mevlutoğlu her zamanki gibi, bilgisiyle, detaylı araştırmacılığıyla, objektif bakış açısıyla, tabiri caizse birilerine/birilerini sokup çıkarmış...
Yunanistan'ın halen kullandığı yangın söndürme uçaklarından bazıları bizimkilerden bile eski. Uçaklar otomobil gibi değil, bunların parçalarının ömrü var, habire sıfırlanıyorlar zaten. Uçağın modeli konsept olarak bu işe halen cevaz veriyorsa, uçuşu maliyet etkinse, halen güvenilirse, eski model bunlar diye bir şey olmaz, kısaca.
Tweet serisini okuyunuz;