Originally Posted by
Cautionary
Bugün fazla alıngan gördüm seni:) Eğer doğrudan birine yazacaksam onu alıntılar yazarım zaten..eğer genel bir şeyşer yazıyorsam, bunu ortaya yazıyorum demektir...22 yıldır, kuruluşundan beri bu forumdayım, 2006 dan bu yana vadeli işlemlerdeyim, bu başlığa da açılışından beridir yazarım.
İnan hep aynı hatalar, hep aynı yazılar..Biraz sert yazıyorum, bazı arkadaşlar da üzülüyor belki..Ama inan o kadar yaşadım ki bu olayları.
Mesela senin yaşadığın olayları ben 10 yıl yaşadım viopta...yani hep kardan zarar ettim...günün sonunda yıllarca çok bir şey kazanmadan vakti geçirdik..iyi bir işim vardı, iyi bir maaşım vardı, zaten birikim yapıyordum, buradaki kardan kayıpları önemsemedim...ama boşuna vakit geçirdiğimizi gördüm.
Bu iş yeterince ciddiyetle yapılmazsa para kaybettirir, para kaybettirmese bile, zamanı boşa geçirmek olur...derdim bu...yoksa kimseyi iğnelemek değil...mesela en fazla takıldığım kişilerden biri nesfocagrı dır, o beni bildiği için alınmaz..sitem de etmedi hiç...niyetimi biliyor çünkü.