Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8020 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Kalinlastirdigim yer bana mi yazildi
    Uzerime alarak cevap vereyim:Bugun 50bin zarar ettik diyelim yeni eve geldim aksam seansina bakmadim
    Viop benim gelir bekledigim bir i$ degil ,zaten her gun pozisyonda acmiyorum
    Ben bugun zarar etmemis olsam tersine 50bin kar etmis olsa idim degisen bir sey olmuyacakti
    bu pozisyonda 50bin yada 100bin zarar banada zarar verecek olsa zaten stop koyarim
    bu pozisyonu actigimda normalde Kar al emri girmistim son anda sildim vardir herseyde bir hayir
    bugun %8 aldilar bu demek degil ki yarin almiyacaklar bankalarin temmettu kisitlamalari ile ilgili bir seyler donuyorsa belki sabah 9.30 da bu haber gelicek yarinda %10 alicaklar yani belki bugunler iyi gunlerimiz
    soyledigim gibi pozisyon acarken kar yada zarar benim gunluk yasamima zarar vermiyecek sekilde risk/ zarar alirim
    bu pozisyonda biraz da inat var ha 2000 e mi goturecek teminat var gotursun kapatmiyorum
    2500 e mi goturecek buyursun gotursun gene kapatmiyorum
    Yaptigim dogrumu elbette hayir
    Bugün fazla alıngan gördüm seni Eğer doğrudan birine yazacaksam onu alıntılar yazarım zaten..eğer genel bir şeyşer yazıyorsam, bunu ortaya yazıyorum demektir...22 yıldır, kuruluşundan beri bu forumdayım, 2006 dan bu yana vadeli işlemlerdeyim, bu başlığa da açılışından beridir yazarım.

İnan hep aynı hatalar, hep aynı yazılar..Biraz sert yazıyorum, bazı arkadaşlar da üzülüyor belki..Ama inan o kadar yaşadım ki bu olayları.

Mesela senin yaşadığın olayları ben 10 yıl yaşadım viopta...yani hep kardan zarar ettim...günün sonunda yıllarca çok bir şey kazanmadan vakti geçirdik..iyi bir işim vardı, iyi bir maaşım vardı, zaten birikim yapıyordum, buradaki kardan kayıpları önemsemedim...ama boşuna vakit geçirdiğimizi gördüm.

Bu iş yeterince ciddiyetle yapılmazsa para kaybettirir, para kaybettirmese bile, zamanı boşa geçirmek olur...derdim bu...yoksa kimseyi iğnelemek değil...mesela en fazla takıldığım kişilerden biri nesfocagrı dır, o beni bildiği için alınmaz..sitem de etmedi hiç...niyetimi biliyor çünkü.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. Bugun cok dayak yedigim icin ruzgar esse tokat geliyor diye dusunuyorum
    Aynen benimde uzun yillar oldu Cauti nin yeri ayridir bu baslikta bilirim/biliriz
    Ben yeniden belirteyim ben 2013 yilindan sonra kar/yatirim beklentisi ile Viop islemi yapmiyorum
    bugun kar etmis olsa idim sabah gider 5 kutu puro siparisi verirdim . saglik olsun 1 ay urfa tutunu icmeye devam edecegiz
    Bu forumda mesajina sinirlenecegim en son nicklerden birisi cauti dir,nosfecagri da var Abka bazen sinirle4niyorum oda cok siyasete giriyor diye

Parayi kaybedelim ama nesemizi kaybetmeyelim

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bugün fazla alıngan gördüm seni Eğer doğrudan birine yazacaksam onu alıntılar yazarım zaten..eğer genel bir şeyşer yazıyorsam, bunu ortaya yazıyorum demektir...22 yıldır, kuruluşundan beri bu forumdayım, 2006 dan bu yana vadeli işlemlerdeyim, bu başlığa da açılışından beridir yazarım.

İnan hep aynı hatalar, hep aynı yazılar..Biraz sert yazıyorum, bazı arkadaşlar da üzülüyor belki..Ama inan o kadar yaşadım ki bu olayları.

Mesela senin yaşadığın olayları ben 10 yıl yaşadım viopta...yani hep kardan zarar ettim...günün sonunda yıllarca çok bir şey kazanmadan vakti geçirdik..iyi bir işim vardı, iyi bir maaşım vardı, zaten birikim yapıyordum, buradaki kardan kayıpları önemsemedim...ama boşuna vakit geçirdiğimizi gördüm.

Bu iş yeterince ciddiyetle yapılmazsa para kaybettirir, para kaybettirmese bile, zamanı boşa geçirmek olur...derdim bu...yoksa kimseyi iğnelemek değil...mesela en fazla takıldığım kişilerden biri nesfocagrı dır, o beni bildiği için alınmaz..sitem de etmedi hiç...niyetimi biliyor çünkü.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Bugun cok dayak yedigim icin ruzgar esse tokat geliyor diye dusunuyorum
    Aynen benimde uzun yillar oldu Cauti nin yeri ayridir bu baslikta bilirim/biliriz
    Ben yeniden belirteyim ben 2013 yilindan sonra kar/yatirim beklentisi ile Viop islemi yapmiyorum
    bugun kar etmis olsa idim sabah gider 5 kutu puro siparisi verirdim . saglik olsun 1 ay urfa tutunu icmeye devam edecegiz
    Bu forumda mesajina sinirlenecegim en son nicklerden birisi cauti dir,nosfecagri da var Abka bazen sinirle4niyorum oda cok siyasete giriyor diye

Eyvallah...Hafızam çok kötü..beyaz yakada 100 lerce arkadaşla yazıştık...twitter ayrı alem orada da 100 lercde yakın takipçim, mesajlaştığım kişi var..Bunların bir kısmı da aynı kişidir zaten.

Tek kriterim doğru bildiğimi yazmak ve beyaz yakanın en kısa sürede finansal özgürlüğüme kavuşması...bu uğurda çalışıyorum...bir beklentim de yok..bu nedenle bazen agresif gelebiliyor yazdıklarım...özellikle bu işlere yeni başlamış arkadaşların, 100 lerce, binlerce kez şahit olduğum hataları yapması üzüyor ve geriyor beni.

Senin durumun benim eski halim gibi, zaten eski tüfek beyaz yakalar için çok endişeli değilim, onlar zaten kendilerini çoktan kurtarmıştır..benim derdim 20 li yaşlardakilerle
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Bugun cok dayak yedigim icin ruzgar esse tokat geliyor diye dusunuyorum

Amin inşallah. Giden para olsun sağlık olmasın. Üzülmüyoruz desek yalan söylemiş oluruz. bir aptallaşıyoruz. bakıyoruz doğrumu diye ekrana yanlışmı görüyorum bi 5 dk kan beyne gitmiyor.

Ben viop en yüksek 1900 görünce

a düşmüş dedim. Sonra bir önceki uzalaşmaya baktım 1806. sonra programı kapadım açtım 1900 üde geçmiş. Geldim buraya baktım bir habermi var yoksa sistemde arzamı var

5.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Amin inşallah. Giden para olsun sağlık olmasın. Üzülmüyoruz desek yalan söylemiş oluruz. bir aptallaşıyoruz. bakıyoruz doğrumu diye ekrana yanlışmı görüyorum bi 5 dk kan beyne gitmiyor.

Ben viop en yüksek 1900 görünce

a düşmüş dedim. Sonra bir önceki uzalaşmaya baktım 1806. sonra programı kapadım açtım 1900 üde geçmiş. Geldim buraya baktım bir habermi var yoksa sistemde arzamı var
    Beş gün önce tek abiyle konuşuyorduk, sanki ütülüceğimiz içimize doğmuş
    Sağlık önemli başgan, mesela bugün sattığın yoncayı yarın 13 den alırsın, sıkıntı yok yani sonuçta almak mı satmak mı istiyon, tüm mesele bu
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, paramız bitti orası ayrı
    Onu da dert etmeye gerek yok zaten fakirdik fasfakir dolaşırız nolucak ki yani
    çayımı iki şekerli içerim bu arada
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dün konuşmalarda geçmişti abi, sağlık bizlere beleş verilen hazinelerden çocuklar diye hatırladın mı
    beleş ama fiyat olarak paha biçilemiyor
    bunlardan biri de zaman
    Sıralama yapacak olursak,
    Çoluk çocuk aile eş dost
    Sağlık
    Zaman

Bunların yokluğunun telefisi yok abi, bir kaybettin mi geri alamazsın.
    ama borsa öyle mi
    5 den sattığını 6 dan geri alabilüsün
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Beş gün önce tek abiyle konuşuyorduk, sanki ütülüceğimiz içimize doğmuş
    Sağlık önemli başgan, mesela bugün sattığın yoncayı yarın 13 den alırsın, sıkıntı yok yani sonuçta almak mı satmak mı istiyon, tüm mesele bu
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, paramız bitti orası ayrı
    Onu da dert etmeye gerek yok zaten fakirdik fasfakir dolaşırız nolucak ki yani
    çayımı iki şekerli içerim bu arada
    biliyorum okuyorum ben tek abinin sayfasını da.

Sonunda shortcular olarak toplaşıp çay içeriz artık.
    çayda dışarda 8 tl olmuş çaya para vermeyek hisse alak deriz buluşmaya gelmeyiz

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •