İnsanlara ayar vermek doğru değil..bu forumda çoğaldı böyleleri.
Onlardan veya bunlardanım/onlardansın veya bunlardansın,,,Kime ne? Sana ne? Bana ne?
Printable View
Aziz Türk Milletinin tercihleri
bazıları için dayanılmaz bir noktaya geliyor, sonra fitesi boşa atıyorlar,Şahit gibin.
sen de onlardan mısın yoksa?
%+5 ustu kapanis beklentim, Baki!
Tutar! /tutmaz Gorecegiz..
Haluk Canberk
#bist100 açılışı ve genel anlamda #piyasa ların haftaya başlangıcı adına SAAT 03.45 itibari ile ilk rakamlar oluşmaya başladı...!!!
#SPK tedbirleri itibari ile #DolarTL için güçlü eğilim devam ediyor olsa da, gecenin bu saatleri sığ piyasalar adına yeterince fikir vermez...!!!
Açılışta olası ''tutuklama'' etkisi ile olumsuz bir açılış olsa dahi, ilk anlarda panik olunmamalı ve 9.500 civarına tepkilere karşı, genel ve büyük oyuncuların eğilimini takip etmekte yarar olduğu kanaatindeyim...
https://x.com/halukcanberk/status/1903972459688181916
bugün belki kirli siyaset kazandı; ancak toplum olarak hak, hukuk, adalet duygumuz çok ama çok büyük bir yara aldı.
korkarım bu yara kolay kolay kapanmaz.
bu kez iktidar varlığını sürdürmek uğruna çiğneyemeyeceği hiçbir sınırın kalmadığını açıkça ilan etmiş bulunuyor.
bu ucuz taktikler kısa vadede işe yararmış gibi görünür ama asla işin sonu öyle bitmez.
keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner.
bu kadarına tenezzül etmekle iktidar sahipleri yapabilecekleri en büyük hatayı yaptı, çünkü halkın iradesini, vicdanını, adalet duygusunu göz göre göre hiçe saydı.
bu bir kehanet değil, yasanın ta kendisi:
imamoğlu artık ülkenin müstakbel başkanıdır.
vatana millete hayırlı olsun! (Dücane Cündüoğlu-İslamcı Yazar-Felsefeci)
https://x.com/ducane/status/1902094113299665010
Sosyal de çok acaip döviz manipülasyon ü var, iki sene yerinden kıpırdamagını çabuk unuttu lar:)
O zamanlar hisse alanlar para kazanırken, dolarizedeler aglıyordu,
Bence ışık yayıldıkça, önden fiyatlama başlar, kapiş:yes:
Dinğiletere kazanmıştır...... Dayııı İİ İİİ
Üç krşa sanayi var yaw.. Peluşşşş