Sayfa 686/1003 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 5,481 - 5,488 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Fatih Altaylı İmamoğlu dosyası izledim İmamoğlu kısa sürede en kötü ihtimalle ev hapsine döner.
    Bunun ne faydası var? Başkan adayı olmadıktan sonra; Lise mezunun olarak bahçede domates yetiştirir artık jxçşlwxcğ

2. son 2-3 yazını beğendim
    turpun büyüğünün hala heybede olduğunu fark etmişsin
    normalde aynı şeyleri papağan gibl yazman çoğu kişiyi huzursuz etmişti, bende dahil, az kendinl aşmışsın

3.  Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    Bunun ne faydası var? Başkan adayı olmadıktan sonra; Lise mezunun olarak bahçede domates yetiştirir artık jxçşlwxcğ
    Ersan Şen yönetmelik vs hukuka göre bu da iptal olamaz dedi. Öyle böyle hiç birinden ceza alamaz. Terörist dedikleri kişileri İçişleri bakanı zamanında alınmış. Ama öyle duydum böyle duydum dan ceza alırsan ülkede bir tane adam dışarda kalmaz.

4. İBB başkanı içerdeyken başka dosyadan ceza gelir bilmem ama bu iki dosyadan bir şey çıkmaz. Ama o zamana kadar üç beş dosyadan çıkar mı çıkar.

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Aziz Türk Milletinin tercihleri
    bazıları için dayanılmaz bir noktaya geliyor, sonra fitesi boşa atıyorlar, nohut gibin.
    sen de onlardan mısın yoksa?
    Bu forumda değişik sektörlerde değişik meslek dallarında çalışan, veya emekli olan insanlar var.
    Sizin mesleğinizi bilmiyorum.
    Herkes kendi penceresinden olayları değerlendiriyor ,bende kendi penceremden değerlendiriyorum ve objektif bakıyorum.

Gerçek hayatta tanımadığınız 1 insanı burada saçma sapan ,sadece laf olsun diye eleştiriyorsunuz.
    Yapma böyle,, yapanları da uyar.!
    Sen kimlerdensin ki? insanlara sende onlardan mısın diye sorguluyorsun?
    Yeter, sıktınız artık kendinize geliniz.
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

6. İmamoğlu bu son iki dosya hariç bir çok şeyden ceza alabilir onların tanıkları CHP içinden ve belediye çalışanıymış. Murat ağırel in beyanı. Beraat ettiği her dosyadan sonra bir sürü dosya var sırada muhtemelen onlarla uzun süre yatacak

7. Paramedya dan Remzi Özdemir yarın MB nin en büyük silahı faiz artışı olur. Başkası kanayan yaraya merhem olmaz dövizi 40 geçirmeden tutarlar dedi. Eğer faiz artışı olursa nisanı da pas geçeceğini varsayarsak taaa Hazirani bekleyeceğiz. Borsacı arkadaşlar için iyi olmaz o şekil.

8.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Bu forumda değişik sektörlerde değişik meslek dallarında çalışan, veya emekli olan insanlar var.
    Sizin mesleğinizi bilmiyorum.
    Herkes kendi penceresinden olayları değerlendiriyor ,bende kendi penceremden değerlendiriyorum ve objektif bakıyorum.

Gerçek hayatta tanımadığınız 1 insanı burada saçma sapan ,sadece laf olsun diye eleştiriyorsunuz.
    Yapma böyle,, yapanları da uyar.!
    Sen kimlerdensin ki? insanlara sende onlardan mısın diye sorguluyorsun?
    Yeter, sıktınız artık kendinize geliniz.
    Yavaş, fazla agresifsin. herşeye zarardır bu.
    eleştiri değil benimkisi, siz öyle okumuşsunuz.
    Vitesi boşa atmaktan kasıt, bir tarafta olup da olaya müdahil olmamak anlamında.
    kendi pencerenden baktığında objektif olamaz insan, olmak zorunda da değil, olamaz da.
    rilaks.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 686/1003 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •