son 2-3 yazýný beðendim
turpun büyüðünün hala heybede olduðunu fark etmiþsin
normalde ayný þeyleri papaðan gibl yazman çoðu kiþiyi huzursuz etmiþti, bende dahil, az kendinl aþmýþsýn![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
ÝBB baþkaný içerdeyken baþka dosyadan ceza gelir bilmem ama bu iki dosyadan bir þey çýkmaz. Ama o zamana kadar üç beþ dosyadan çýkar mý çýkar.
Bu forumda deðiþik sektörlerde deðiþik meslek dallarýnda çalýþan, veya emekli olan insanlar var.
Sizin mesleðinizi bilmiyorum.
Herkes kendi penceresinden olaylarý deðerlendiriyor ,bende kendi penceremden deðerlendiriyorum ve objektif bakýyorum.
Gerçek hayatta tanýmadýðýnýz 1 insaný burada saçma sapan ,sadece laf olsun diye eleþtiriyorsunuz.
Yapma böyle,, yapanlarý da uyar.!
Sen kimlerdensin ki? insanlara sende onlardan mýsýn diye sorguluyorsun?
Yeter, sýktýnýz artýk kendinize geliniz.
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
Ýmamoðlu bu son iki dosya hariç bir çok þeyden ceza alabilir onlarýn tanýklarý CHP içinden ve belediye çalýþanýymýþ. Murat aðýrel in beyaný. Beraat ettiði her dosyadan sonra bir sürü dosya var sýrada muhtemelen onlarla uzun süre yatacak
Paramedya dan Remzi Özdemir yarýn MB nin en büyük silahý faiz artýþý olur. Baþkasý kanayan yaraya merhem olmaz dövizi 40 geçirmeden tutarlar dedi. Eðer faiz artýþý olursa nisaný da pas geçeceðini varsayarsak taaa Hazirani bekleyeceðiz. Borsacý arkadaþlar için iyi olmaz o þekil.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri