Sadece sesli düşünüYORUM...
Ekrana baktım sabahtan itibaren, piyasa çok kararsız ve tedirgin.. Sanırım herkes bankalardaki sorunun çözülmesine ve yaşanan olayların takibinde gelişmeler çok erken olmasa da bir çözüme ulaşacağına dair bir his var içimde.
Çok kısa sürede bir haber olacak, bir gelişme yaşanacakmış gibi bir hava oluşturuldu. Tam saha pres uygulanmasa da gelene verildiği bir ortam var. Tam bir sınav. Sabır testi var ortamda. İnsanların sabır testi yapılıyor. Hemde en değerli gördükleri paralarıyla. Bu piyasanın yönünün belirlenmesinde kararsızlık yaratıyor. Açıkçası bir güven sorunu bir bunalım oluşturuldu..
Bu da tam puslu hava.
Kurt puslu havayı sever. Korkup kaçan değil. Alıp yatanın kazanacağı yeni bir dönemin başlangıcı diye düşünüyorum. Her tarafta açıklar var. Açığa satışlar ...Bu açıkçılar sattıklarını alamadığı zaman, sattıkları miktarlarda bulamadıkları zaman, bunu yukarı sürerek almak zorunda. Nakit uzlaşı olabilir mi bu saatten sonra. Yolun yarısında oyunun kuralı değişir mi?
Herkes hakkında hayırlısını versin Rabbim. Bundan sonra sahne spekülatör ve manipülatörlerin. Yatırımcı olarak bakış açım bu.