Sayfa 688/1044 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,497 - 5,504 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Sadece sesli düşünüYORUM...

Ekrana baktım sabahtan itibaren, piyasa çok kararsız ve tedirgin.. Sanırım herkes bankalardaki sorunun çözülmesine ve yaşanan olayların takibinde gelişmeler çok erken olmasa da bir çözüme ulaşacağına dair bir his var içimde.

Çok kısa sürede bir haber olacak, bir gelişme yaşanacakmış gibi bir hava oluşturuldu. Tam saha pres uygulanmasa da gelene verildiği bir ortam var. Tam bir sınav. Sabır testi var ortamda. İnsanların sabır testi yapılıyor. Hemde en değerli gördükleri paralarıyla. Bu piyasanın yönünün belirlenmesinde kararsızlık yaratıyor. Açıkçası bir güven sorunu bir bunalım oluşturuldu..
    Bu da tam puslu hava.
    Kurt puslu havayı sever. Korkup kaçan değil. Alıp yatanın kazanacağı yeni bir dönemin başlangıcı diye düşünüyorum. Her tarafta açıklar var. Açığa satışlar ...Bu açıkçılar sattıklarını alamadığı zaman, sattıkları miktarlarda bulamadıkları zaman, bunu yukarı sürerek almak zorunda. Nakit uzlaşı olabilir mi bu saatten sonra. Yolun yarısında oyunun kuralı değişir mi?

Herkes hakkında hayırlısını versin Rabbim. Bundan sonra sahne spekülatör ve manipülatörlerin. Yatırımcı olarak bakış açım bu.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

2. Haber dediğin yarın hulk davası var, Rusya nın referandum sonucu var selimcan.

3. Hayır mı olur şer mi göreceğiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Haber dediğin yarın hulk davası var, Rusya nın referandum sonucu var selimcan.
    Doğru diyorsun abi. Ben unutmuştum o gelişmeyi. Onu bekliyor olabilir.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Hayır mı olur şer mi göreceğiz.
    Ben hayra yoranlardanım abi. Çünkü bu kadar baskı anlamsız. Bakacak olursak bizde doğalgaz ve enerji krizi
    Avrupa'daki kadar etkili olmayacak. Kışın Avrupa nın dötü donacak.
    Özellikle Almanya'dan turist akını var, yaşlı ve emekli Almanlar...
    Rusya'dan da seferberlik emri yüzünden askerlikten kaçanlar Antalya'yı doldurdu. Geçen gün izlediğim uçak rotalarını Putin seferberlik ilan ettikten sonra Rusya'dan çok uçak indi. Antalya'da kiralar 2 katına çıktı diye bir söylem dolaşıyor.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

5. Yılanın başı amerikanya, dava orada rusyada ki vatandaşlarına ülkeyi terkedin çağrısı yaptı.Taiwan ı kaşıyan bunlar.
    Dünya yı zehirleyecek bu inbeler.

6. Bütün mesele abd nin doların değerlenmesine daha ne kadar müsaade edeceği ile ilgili.

7. ONS yeşil trend ten bi tepki yaptı izleyeceğiz bakalım ne yapacak.

8. BRENT bu da yeşil kanal üst bandından tepki yaptı ama boyutuna bakacaz.
    Bunlar ipucu işte kafamızın bastığı kadar izliyoruz.

Sayfa 688/1044 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •