http://imageturko.com/?di=1AIR
Printable View
Heryere yazmislar zaten,bizim toptanin twitter hesabinda birton sikayet var...kucuk yatirimciyi mahvettiniz yillardir diye millet basbas bagiriyor...bu kadar olumlu habere nasil oluyor diye yapistirmis millet...hayret silmemisler.Bu hisse bu haldeyken SOK u nasil halka arz edecekler cook Merak ediyorum...
Murat Ülker in twetter sayfası hala kapalı mı..? İki çift lafım olacaktı bulamadım profilini..
aynı zamanda SOK un sayfasından da yazacağım...Ulasabileceğim herkesi bilgilendireceğim.
Kankaa selam,
Yazdıktan sonra bilgileri paylaş ki, bizde içimizi dökelim:wu:
Batırımcı ilişkilerinden gelen guncel cevap..
Sayın....,
Emaillarınız ve görüşleriniz üst yönetimimiz ile paylaşılmaktadır.
Hisse fiyatları, sermaye piyasasındaki arz/talep koşullarına bağlı olarak belirlenmektedir.
Bilginize arz ederiz.
Saygılarımızla
Benden giden cevap....
Bunca olumlu habere,hic kimse talep etmiyor mu Bizim gıda hisselerini...6 yıldır hic kimse mi talep etmez.Kucuk yatırımcı kandırılıyor mu?SPK size bununla ilgili sorular sormuyor mu? Sizlere, yıldız holdinge guvenip yatırım yapan bunca kişi mağdur olmadı mı?Bu mağduriyetler giderilmeyecek mi?Yatırımcı ilişkileri olarak lutfen bu sorulara cevap verirmisiniz.Yatırımcılarınız olarak bizlere acıklama yapmanızı bekliyoruz...
Saygılarımla,
Hergun ne guzel denk getiriyorlar alış satışı...Birileri yüklü almaya başladı mı gum gum assagıya salıyorlar.Nasıl bir kumpasa dustuk AMK...
Yarın ben azar azar tırtıklamaya başlayacağım.:whistling:
İsterlerse fiyatı yukarı çekip vermesinler..
Borsa endeksinin bile rekorlar kırarak 120.000 li rakamları geçmesine rağmen şirketinizde rekor kırarak 5 yıldan beri sürekli düşmektedir.
Borsada halka açmış olduğunuz şirketi insanları kandırmak ve soymak içinmi kullanıyorsunuz.
Bu sürece ne zaman dur deyip adam gibi şirketinize sahip çıkarak size güvenip de yatırım yapan yatırımcınızı koruyacaksınız.
Biz küçük yatırımcı olarak sabrımız kalmadı. Bundan sonra her alanda küçük yatırımcılar birleşerek holding başta olmak üzere tüm şirketleriniz hakkında yerel ve ulusal basında bu konuyu haberlere taşımayı amaçlamaktayız.
Artık yeter adam gibi çıkın senedinize sahip çıkın.
Not : Cevap olarak lütfen fiyatın borsada serbest piyasada belirlendiğine dair mail atmayın.
Buda benim E-Mailim bakalım ne cevap gelecek....
Aydın beyin yazısını aynen Bizim Bakkal’a
e posta ile az önce yolladım, bakalım ne olacak🤔😜🤔😜
İlk cevap😬
Mesajınız bize ulaştı, ilginize teşekkür ederiz.
Müşteri yetkilimiz mesajınızı değerlendirerek en kısa sürede size geri dönüş yapacaktır.
Sağlık ve mutluluk dileklerimizle,
Bizim Toptan Müşteri Hizmetleri
<http://www.bizimtoptan.com.tr>
0212 577 75 52
istus selam,
aşağıdaki mail adreslerine atarmısın
ir@bizimtoptan.com.tr (yatırımcı ilişkileri bolumu)
isil.buk@bizimtoptan.com.tr (yatırımcı ilişkileribölüm müdürü)
tesekkurler
size bişey anlatayım ,
2014 yılı BIZIM baya düşmüş 17- 18 tl civarı , baktım denizbank da düşük seviyelerde .. 7,5 gibi ..
bizim almaya başladım ama az az .. denizbank ta almaya başladım az az ..
ikisi de düştükçe aldım düştükçe aldım yıllar boyu ..
denizbank 2015 yılında bedelli bedelsiz bölündü sonra 2016 da da gene bedelsiz bölündü .. fiyatı 1,6 ya kadar indi ama hisse sayısı 3 katına çıktı ..
bizim de bu süre boyunca düştü de düştü düştü de düştü düştü de düştü ..
2016 yılında 1,6 maliyetli denizbankları 4,4-5 tl arası sattım ..
bu sırada bizim düştükçe düştü düştükçe düştü . bi kere de bedelsiz bölündü fiyat 7 tl ye geldi ..
geçen hafta denizbank 8 tl yi geçti .. düşünebiliyor musunuz ? 1,6 tl fiyattaki şey şuan 8 tl oldu ama 18 tl olan şey şuan 7 tl ..
bakın işte bu zulumdür ..
bu hisse öyle lanet bir hisse ki dipten beridir 10 haftada yaptığı yükselişi 1 haftada silip atıyor ..
10 hafta yahu 10 hafta .. 2,5 ayda gidebildiği 1-1,5 tl idi epi topu onu da 3 günde azcık ortalama üstü yükselerek yapmıştı , gitti yani bu 10 hafta 1 hafta içinde içinde
hayatımın en büyük pişmanlıklarından biri oldu resmen ..
Hic sorma kennym aynen benimde oyle...Hayat iste kararlar,sans kader kismet mi demek lazim ne demek lazim bilemedim...olmayinca olmuyor daha dusmese bari...kim alip satiyor belli bile degil artik Sekerde bence kesinlikle unlunun veya MU nun adami satip satip duruyor...
Lütfen bu hiseyi elinde tutan ve tuttuğuna pişman olan herkesin şirketi aramalarını veya mail atmalarını rica ediyorum. Artık yeter. Bu kadar baskı kurulurmu bir senet üzerinde. Gerekirse sanal alemde bu şirket ve ait olduğu grup ve onun zengin patronu hakkında gerçekleri her yerde yazma zamanı. Şoku halka arz edeceklerimiş ulan aklı olan almasın bu adi grubun senetlerini.
Ben her firsatta heryere yaziyorum...yazmayada devam edicem...
Bizim toptan alın diye mail mi atti? Yok herkes kendi özgür iradesi ile aldı. Bu işlet mail ile olmaz. 8.40 malınızı kaptırmayın diyenler şimdi mail atın diyor.
Vakti saati geldi mi gider. Yok vakti saati gelmedi ise istediğin kadar mail at boş.
Kırıcı yazılar paylaşmaya hiç gerek yok, tüm KY zaten yaralı, ben şahsen bu kadar uzun süre bekledikten sonra, insanların zararla veya cüzi bir kazançla çıkmamalarını istedim ve bu niyetle yazdım. Ama yatırım tavsiyesinde bulunmadım ve satmak isteyenlerinde ellerini bağlamadım.
Lafım ortaya. Biraz insaflı olalım arkadaşlar.
Haberlerde habire ulkerin bankalarla yapmak istediği anlaşmadan bahsediyor kötü senaryolar yazılıp çiziliyor amaç ya müsiad başkanında dediği gibi karalama kampanyası yada gerceklik paylari var mali sikinti yasiyor yildiz holding pek bi anlam veremedim bu haberlerden varmı yorumu olan yada benim gibi okuduğunuz bi haber
Pasta var;
http://imageturko.com/?di=ZEYU
Bu sayfalarda art niyetli yazan kimse yok buna yapılan yorum ve verilen cevaplardan anlıyorum. Tamamen KY.
Seviyeli ve içtenlikle yazılıp yorumlanmakta.
Sana bizim derdimize musallat ol diye mail atan mı oldu? Sen basit bir adamsın, haddini de hududunu da bilmiyorsun. adam 17'den aldım diyor, sen 8.40 muhabbeti yapıyorsun. Küfür yemediysen buradakilerin efendiliğindendir. 8.40 işine geliyorsa alıp çekip gitseydin. Adamın asabını da, ağzını da bozdurma...
Istus selam,senin son yazdigin nereye gitti forumdan silinmis anlamadim...
Bist % 2 ye yakın pirimli bizimki hala eşşek düşüş veya olumsuz bi durumda hemen tepkili aslında
Bizim eşek sabahki 2 dakikalık depardan sonra soluğu kesildi, uzanmış sere serpe yatıyor:vk:
Bizim eşeğin pastası💩💩💩
http://imageturko.com/?di=7548
Garanti Bankası/Erbil: Türk Telekom ve Yıldız Holding kredileri risk yaratmaz-Hürriyet
16.02.2018, 11:36:54
Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, iki sorunlu krediye
ilişkin açıklama yaptı.
Hürriyet'ten Şebnem Turhan'ın haberine göre, Erbil Türk Telekom’un
ortağı Otaş kredisine ilişkin şunları söyledi: “Otaş’la başlarsak
Türkiye için çok önemli bir varlık stratejik değer firmayla da alakası
yok ondan da bağımsız işlerine devam ediyor. Sene sonuçlarını da
gördük. Operasyonuna devam ediyor. Buradaki süreç tek bir önemli
stratejik varlık olduğu için yavaş sürüyor. En kısa zamanda çözülme
beklentimiz şeklini koruyor. Ulaştırma bakanlığı koordinasyonunu
yapıyor eş güdümlü çalışmalarımız sürüyor. Birazcık sabredersek en
kısa zamanda çözülecek. İhtiyatlı olmak adına bankalar karlarına ve
bilançoları etkilemeyecek şekilde tedbirlerini aldılar. En kötü
senaryoda bile bankaların hisse değeri fiyatıyla kredileri ayırmış
durumda. En ufak bir etki olmayacak bankalara. O farklılık karşılıklar
ayrılmış durumda. Dolayısıyla bir beklenti olmasın. Umut ediyoruz en
kısa zamanda çözülür.”
Erbil, Ülker ile ilgili şunları söyledi “Yıldız Holding’in de
bugüne kadar bankalarla en ufak sorunu olmayan kurum. Zaman zaman
şirketler stratejileri önceliğinde taktiksel kararlar alır. Borçlanma
taktiklerini şekillendirme talebi var. Endişe edilecek, risk yaratacak
sistem için veya garanti için bir konu kesinlikle değildir. Hızlı
şekilde bu süreç yönetiliyor. Dolayısıyla burada da hiçbir Türk
oyuncusu için risk yaratmaz.”
http://www.hurriyet.com.tr/iki-kredi...atmaz-40743794
*garanti gm erbil: (yıldız holding yapılandırma) en kısa zamanda sonuçlanır-bloomberg ht
16.02.2018, 11:15:00
Herkese hayırlı Cumalar😊
Tebrikler bilgi için Metikom👍