Sayfa 343/790 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. Hic sorma kennym aynen benimde oyle...Hayat iste kararlar,sans kader kismet mi demek lazim ne demek lazim bilemedim...olmayinca olmuyor daha dusmese bari...kim alip satiyor belli bile degil artik Sekerde bence kesinlikle unlunun veya MU nun adami satip satip duruyor...

2. Lütfen bu hiseyi elinde tutan ve tuttuğuna pişman olan herkesin şirketi aramalarını veya mail atmalarını rica ediyorum. Artık yeter. Bu kadar baskı kurulurmu bir senet üzerinde. Gerekirse sanal alemde bu şirket ve ait olduğu grup ve onun zengin patronu hakkında gerçekleri her yerde yazma zamanı. Şoku halka arz edeceklerimiş ulan aklı olan almasın bu adi grubun senetlerini.
    Son düzenleme : AYDIN14; 14-02-2018 saat: 15:28.

3. Ben her firsatta heryere yaziyorum...yazmayada devam edicem...

4.  Alıntı Originally Posted by AYDIN14 Yazıyı Oku
    Lütfen bu hiseyi elinde tutan ve tuttuğuna pişman olan herkesin şirketi aramalarını veya mail atmalarını rica ediyorum. Artık yeter. Bu kadar baskı kurulurmu bir senet üzerinde. Gerekirse sanal alemde bu şirket ve ait olduğu grup ve onun zengin patronu hakkında gerçekleri her yerde yazma zamanı. Şoku halka arz edeceklerimiş ulan aklı olan almasın bu adi grubun senetlerini.
    yaza yaza murat ülkere twitter kapattırdık , daha ne kadar yazalım

bunların finans aklı olan ve bizimi arz eden haysiyetsiz pladisin başında şimdi .. ona da yazmaktan gınaa geldi artık ..

5. Bizim toptan alın diye mail mi atti? Yok herkes kendi özgür iradesi ile aldı. Bu işlet mail ile olmaz. 8.40 malınızı kaptırmayın diyenler şimdi mail atın diyor.

6. Vakti saati geldi mi gider. Yok vakti saati gelmedi ise istediğin kadar mail at boş.

7.  Alıntı Originally Posted by catarmurat Yazıyı Oku
    Bizim toptan alın diye mail mi atti? Yok herkes kendi özgür iradesi ile aldı. Bu işlet mail ile olmaz. 8.40 malınızı kaptırmayın diyenler şimdi mail atın diyor.
    Catar harbi adin gibi catarsin...o diyenlerden de biri benim kardess...yillaridr bu ani bekliyorduk elimize verdiler yine...korktugumuz basimiza geldi...sen de haklisin be...

8. Kırıcı yazılar paylaşmaya hiç gerek yok, tüm KY zaten yaralı, ben şahsen bu kadar uzun süre bekledikten sonra, insanların zararla veya cüzi bir kazançla çıkmamalarını istedim ve bu niyetle yazdım. Ama yatırım tavsiyesinde bulunmadım ve satmak isteyenlerinde ellerini bağlamadım.
    Lafım ortaya. Biraz insaflı olalım arkadaşlar.

Sayfa 343/790 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •