Selamlar arkadaþlar, bugün Ülker hakkýnda
Bazý Haberler dolaþmakta Yýldýz Holding açýklama yapmýþ. Twitter okudum sonra Ülker sayfasýnda paylaþýlmýþ alýp buraya kopyaladým.
YILDIZ HOLDING YONETIM KURULU BAÞKANINDAN MESAJ 10.02.2018
Deðerli Çalýþma Arkadaþlarým, Her yýl bankalarla yaptigimiz yillik olagan bilgilendirme toplantisini, 6 Þubat Sali günü gerçekleþtirdik. Fakat söz konusu toplanti öncesi ve sonrasi bir takým mesaj gruplarinda þirketimiz ile ilgili mesnetsiz söylemlerin yer aldiði yazýþmalar tarafýma ulasta. Bu ifadelere itibar etmeyeceginize dair güvenim tam olmakla birlikte yine de þeffaf iletiþim kurallarimiz çerçevesinde sizleri bilgilendirmek istedim. Bankalarla yaptaðimiz olaðan toplantida, Yildiz Holding'in kesinleþmemiþ 2017 finansal sonuçlari ile 2018 projeksiyonlari hakkinda bilgilendirmede bulunduk. Bu toplantida bankalar, iþlerimizin vadesine uygun düþmeyen kredi vadelerindeki çeliþkiyi ortadan kaldirmak ve grubun önümüzdeki dönemde de hizli büyümesinin devamini saðlamak gayesiyle ayri olan kredileri bir çati altinda toplayarak yeni bir sendikasyon kredisi vermeyi teklif ettiler, Dün itibari ile toplantýda vardigimiz mutabakatin ilk adimi olarak, 1 Milyar Dolar tutarindaki, arzu ettiðimiz krediyi, uzun vadeli ve istedigimiz þartlarda almis bulunuyoruz. Türkiye'nin en büyük bankalarýnýn, ülkemizin en büyük global þirketlerinden birine uzun vadeli sendikasyon kredisi verilmesi konusunda bir araya gelmeleri ve bu anlayisin yerleþmesi, bize Türk finans sektörünün gücünü göstermekle kalmiyor. Ayrýca, Türk Bankaciliði'nin ülke ekonomisindeki sorumluluk bilincinin, Türk is insanlarinin tesebbüs ruhuyla buluþmasýna da isaret ediyor. Türk ekonomisinin istikrarana, globallesen holdingimize ve en iyi örneklerinden olduðumuz Türk girisimciligine güveni de gösteriyor. Halka açik þirketlerimizin mevcut borsa performanslarinin genel endeksin üstünde seyretmesi de, dayanaksiz söylemlerle alg operasyonu yürütenlerin gayretlerini boþa çikariyor. Demem o ki; iþimizi her gün daha iyi yapmaya, birlikte üretmeye, beraber baþarmaya devam ediyoruz. Hayirli iþler dileðiyle, selamlar. MURAT ÜLKER Yönetim Kurulu Baþkani <br />
<br />
Ülker sayfasýný ziyaret ederseniz baþka haberler var. Bu Haberler bizi etkilermi?
Yada bu ve buna benzer Haberler bizim Toptan’da baský yaratan olaylarmý?

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri