ICBC kampanyalý USD 32 gün baðlandý %5,75
3 ay dan sonra devam faizi kampanyasýz %5,50
geçerli miktar 1k-250k arasý
Printable View
ICBC kampanyalý USD 32 gün baðlandý %5,75
3 ay dan sonra devam faizi kampanyasýz %5,50
geçerli miktar 1k-250k arasý
Evet burasý çok önemli, dijital bankacýlýktan kasýt ileri vadede mt'yi devre dýþý býrakmak ise bu diðer dijital bankacýlýk uygulamalarýndaki gibi biraz topal kalýr.
Ýleride mt illaki insan olmak zorunda da deðil. Ama en azýndan yapay zekaya sahip ve bizim pazarlýk tarzýmýzý analiz edebilen bir bot olmalý.
Piyasada hangi faizlerin olduðunu gerçekçi olarak anlayýp bizimle temas kurabilmeli, pazarlýk edebilmeli.
Tabii eðer bu yapay zekalý botlar birbirleri arasýnda iletiþime baþlar ise (ki kanunen þu an yasak diye biliyorum) o zaman iþler zorlaþabilir.
Þu anda borsada bu tür yapay zeka botlarýnýn birbirleri arasýnda inanýlmaz bir iletiþimi ve yardýmlaþmasý var. Bu mevduat piyasasýna da sýçrarsa kimin zarar göreceði çok belli olmaz.
Beta ayakkabý konkordato ilan etti
Avrupa ve ABD de mevduat yok?peki ne yapýyor vatandaþlar?
Fon veya borsa
Ýþin ilginci nurolde hep pazarlýkla ilk verdiklerinden daha yüksek oranlar aldým.Sanýrým bu sefer burganýn ne verdiklerini öðrenmiþler kesinlikle 32 üzerine çýkmadýlar.kapýyý 33’ten açtým ama 32,25 bile alamadým.haftaya burgan 30 verirse en azýndan nurolde de pazarlýk kozunuz olur...belki 33 üzerine çýkarlar.
Yalnýz þunu söyleyim,nurolde ilk hesap açýlýþý çok uzun sürüyor o yüzden hesap açmayý düþünürseniz bir gün önceden gidin,tüm evraklarý ve iþlemleri hazýrlasýnlar. Yoksa bayaðý beklersiniz.size sadece imzalarý atmak kalsýn.
Burgan'da hesabým var
Dijital'e baþvurunca aþaðýdaki uyarýyý verdi
Hesapta para olmadýðý için vadeli açmayý deneyemedim
Alýntý:
Deðerli Müþterimiz,
Zaten Burgan Bank Dijital müþterimiz olduðunuzdan, hiçbir baþvuru yapmadan hemen Ýnternet bankacýlýðýna giriþ yaparak EFT, Havale ve tüm diðer iþlemlerinizi hiçbir masraf ödemeden gerçekleþtireceðiniz mevduat hesabýnýzý kullanabilir ya da vadeli mevduat hesabý açarak yüksek faiz oranlarýndan faydalanabilirsiniz!
https://twitter.com/ayhangureltc/sta...96422692417538
Arkadaþlar benim türkçem kýt galiba. ben biþi anlamadým bu konuþmadan anlayan babayiðit varmý acaba forumda.
Burgan eski müþteri:
O/N: 24,50
Aylýk:30
her tutara veririz dedi mt
Dijital'i de sordum
Ordan daha yüksek oran alýrýz her zaman dedi
FinansInvest'te de havuz sistemli mevduat yapýlabiliyormuþ
Ama söylediðine göre sadece haftalýk varmýþ, oraný da 27 civarý
Burgan digital 26.5 gözüküyor enpara gibi þubesinden daha azmi mi veriyor eft limiti 100 k oda dusuk.
turkiye de ne kur duser ne de buna baglý enflasyon ..kamunun enerji zamlarý ozel sektorun gýda esya hizmet zamlarý derken bu enflasyon dusmez...orta ust ve ust tabakaya birsey olmaz ..orta alt ve alt tabaka hep ezilir ..enflsyonun dusmesi icin once halkýn bilinclenmesi ve tuketim alýskanlýgýný degistirmesi uretcinin de ayný sekilde kazýklama alýskanlýgýný degistrmesi lazým...herkes tutuguna bizim ulkede ...birbirini kazýklama yarýsmasý yapýlsa dunya da turk takýmý kesin 1 .gelir ...bizim halkýn cogu mesela fiyata bakar ama kalitesine gramajýna bakmaz ..baska marketler karsýlastýrma yapmaz ..bunu da bilen ureticler gramajdan calarak ordan da voleyi vuruyorlar ...gýda zamlarý biryana temizlik urunleri zamlarý kat kat daha fazla ...mesela en basitinden sampunlar ve el yýkama sabunlarý hem zam cok yiyor hem gramajý giderek dusuyor ..bir zamanlar ayný markalardan 750 ml yi 4-5 liradan aldýgým sampuanlar 500 ml ye dusurulmus haliyle 8-9 lira en basitinden ...bir zamanlar cok degil 2 yýl once 4 litresine 8-9 liraya alddýgým el yýkama sabunlarý 2 litreye dusmus haliyle 11-12 tl ...yani kýsaca enflasyon dusmez bizde boyle bir sistem olduktan sonra .
Burgan int bankacýlýðý günlük EFT limiti nedir? Arttýrýlabiliyor mu? Teþekkürler...
Halkýn marketlerde, kýrtasiyelerde,pazarda ki gerçek enflasyonu (6 ay öncesine göre bile)%150-200 (en az)..Þimdiki üçkaðýt gramajý düþürme zeytinyaðýndan deterjanýna fýndýða fýstýða kadar ambalajlý kutulu ne varsa hepsinin gramajý düþürülüyor.Bir kaç ay önce ambalajýnda 250 gr 5tl'ye satýlan kabuklu fýstýk 190 gr olmuþ fiyatýda 7 tl üç kaðýda bakarmýsýnýz hem %50 zam üstüne birde gramajýný düþür 7 tl'ye aldýðýmýz fýstýða aslýnda 8,5 tl ödemiþ oluyoruz ama 1,5 tl cebimizden çýkmadýðý için kazýðýn büyüðünü farketmiyoruz.Geçen ay bimden aldýðým eski kaþar dün tekrar almak için gittim fiyatý ayný gramajýna baktým 350 gr'lýk kaþar 250 gr olmuþ tarttým 15 gr'da üstünde yazan gramajýndan eksik halk olarak nasýl kazýklanýyoruz anlatabiliyormuyum?.Vatandaþ tepki gösterince göstermelik denetimler yapýlýyor ya sen denetime gitsen ne olur gitmesen ne olur arkaný dönüp kapýdan çýkýnca mürekkebi kurumamýþ zamlý etiketleri basýyorlar yaptýrýmýn ne cezan ne halkýn soyulmasýný nasýl önleyeceksin bunu söyle?Resmi enflasyonu hiç takip etmiyorum bile gereksiz boþ veriler..
Burgan bankasýna gitmeden internet üzerinden hesap açýlabiliyorum en yüksek oran veren banka sanýrým
Burganbank dolar mevduata önce %7,5 dedi. Sonra 500k olursa %8 verebilirim dedi. Türk lirasýna 250k’ye %29,5 dedi.
Bugün pazara uðradým. Enginar almak istedim fiyat sordum 5 tanesine 20 lira dedi. Tanesi 4 liraya geliyor. Temmuz’da tanesini 2,5 aldým sizden deyince, o 2 ay önceydi diye cevapladý. Enflasyonu siz hesaplayýn artýk.
Bu dijital olayý tam sizin için galiba
Sitesinden bi deneyin bakalým size ne diyecek
https://www.burgan.com.tr/mevduat/basvuru-giris
Bunu ne devlet ne kanun engelleyebilir. Bizzat tuketici kendisi engelleyebilir. Kabuklu fistik yemezsen gelisimin yavaslamaz, hatta 2-3 ay yemezsen vucuttaki yag oranin biraz azalir, kalp krizi riskin azalir. Sigara iciyorsan birak, alkol alma, cerez vs 2-3 ay tuketme, eti azalt, yumurta, soya, mantar ve mercimek ye. Kisa mesafeleri yuru, uzak mesafelerde toplu tasima kullan, kullanmadigin suyu, isigi kapat. Bulasik ve camasir makinesini 2 gunde bir yerine 3 gunde bir kullan. Yeni ayakkabi, kiyafet, elektronik esya, mobilya alma. Disarda yiyorsan sikligini azalt ya da 2-3 ay kadar disarda yeme. Bu ornekler cogaltilabilir.
Bak o zaman nasil fiyatlar duzeliyor. Saticilar mallarini satmak zorunda, gida icin bozulma curume riski var, tum mallar icin stok, depolama, nakde donme , vade, faiz maliyeti, nakit akisi zorunluluklari var. Ben malimi satmam pasa pasa gelecekler diyemez. Belki eski kasar ve antikacilar diyebilir, durdugu yerde kiymeti artiyoro diye :) Velhasil, insanlari bilincli, organize davranirsa hem saticilar hem de isverenler yola gelir. Cunku her satici aslinda bir isverendir, her isveren de saticidir. Az adam calistirayim, az para vereyim, ucuza calistirayim dersen musterin mal almaz cunku senin calisanin baskasinin musterisi. Sistemin kendi kurallari ile sistemi duzeltmek mumkun. Bak amerikada adamlar krizi isten cikarmalar ve dusuk maaslarla degil, daha cok ise alim ve maas zamlari ile asmaya calisiyor. Cunku bugunden yarina degil 25 - 30 yillik perspektifte dusunuyor. Eller aptal ben zekiyim demiyor. Tuketici de normal yasamina devam ediyor.
Arkadaslar lutfen birbirimizi yaniltmadan yazalim. Bileb bilmeyen herkes yazmis kafasina gore. Burgan digital bankaciligi kullanan biri formdaslar icin detaylica aciklama yapabilir mi? Normal burgan hesabindan farki nedir? Sitede 24.5 oran gorunmesine ragmen burada yuzde 30 telafuz ediyorsunuz. Tum detaylariyla biri aciklarsa seviniriz.
Üstat ben hep vade geldiðinde oran alýyorum...Diðer zamanlar pek þubeye uðramýyorum..Salý günü,daha önce de forumda da yazdým ama çoook ýsrarýma raðmen 160 bine max 32 bono oraný alabildim...Siz de yanýlmýyorsam milyon üstü 33,50 almýþtýnýz...Ama haftaya hem nurolden hem de burgandan oran alýp yazarým...