Sayfa 342/1030 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    Bende 6 aydan fazladır onlarla çalışıyorum, haftaya dönüşüm var baya zorlarım artık yan binadada nurolbank var elim kuvvetli taşımak 2 adım ;)
    İşin ilginci nurolde hep pazarlıkla ilk verdiklerinden daha yüksek oranlar aldım.Sanırım bu sefer burganın ne verdiklerini öğrenmişler kesinlikle 32 üzerine çıkmadılar.kapıyı 33’ten açtım ama 32,25 bile alamadım.haftaya burgan 30 verirse en azından nurolde de pazarlık kozunuz olur...belki 33 üzerine çıkarlar.
    Yalnız şunu söyleyim,nurolde ilk hesap açılışı çok uzun sürüyor o yüzden hesap açmayı düşünürseniz bir gün önceden gidin,tüm evrakları ve işlemleri hazırlasınlar. Yoksa bayağı beklersiniz.size sadece imzaları atmak kalsın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Çok düşük İzmir de Karşıyaka vakıf banka müdürü dolar için bulabilirsen 6,75 yaparız dedi kamu bankaları dövizde önde olabilir özelden 1 2 puan Bi dahaya onu araştırın derim.. Burda burgan 7,8 oran paylaşıldı
    evt biliyorum vakıf falan daha yüksek fakat onlar en az 10 bin dolar istiyor.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

3.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Avrupa ve ABD de mevduat yok?peki ne yapıyor vatandaşlar?
    Fon veya borsa
    Enflasyon sıfır zaten oralarda paralarının alım gücü düşecek kaygısı yok..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

4. Burgan'da hesabım var
    Dijital'e başvurunca aşağıdaki uyarıyı verdi
    Hesapta para olmadığı için vadeli açmayı deneyemedim

Değerli Müşterimiz,
    Zaten Burgan Bank Dijital müşterimiz olduğunuzdan, hiçbir başvuru yapmadan hemen İnternet bankacılığına giriş yaparak EFT, Havale ve tüm diğer işlemlerinizi hiçbir masraf ödemeden gerçekleştireceğiniz mevduat hesabınızı kullanabilir ya da vadeli mevduat hesabı açarak yüksek faiz oranlarından faydalanabilirsiniz!

5.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Burgan'da hesabım var
    Dijital'e başvurunca aşağıdaki uyarıyı verdi
    Hesapta para olmadığı için vadeli açmayı deneyemedim
    Bende denedim aynı uyarıyı verdi girip baktım normal vadeli yada e-vadeli olarak açılabiliyor onun da oranlarını yazmışlar dijital mevduat olarak açamıyorsun şubeye gitmek gerekiyor.

6. https://twitter.com/ayhangureltc/sta...96422692417538

Arkadaşlar benim türkçem kıt galiba. ben bişi anlamadım bu konuşmadan anlayan babayiğit varmı acaba forumda.

7. Burgan eski müşteri:
    O/N: 24,50
    Aylık:30

her tutara veririz dedi mt

Dijital'i de sordum
    Ordan daha yüksek oran alırız her zaman dedi

8. FinansInvest'te de havuz sistemli mevduat yapılabiliyormuş
    Ama söylediğine göre sadece haftalık varmış, oranı da 27 civarı

Sayfa 342/1030 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları