Gün sonu pastası alabilirmiyiz
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Gün sonu pastası alabilirmiyiz
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e4fd134ebd.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilanço tarihini bilen var mı?
A1 acıga satıyor bugun onları kapamaya gelirse artıs yüzde 2 civarı olur diye düsünüyorum
Pasta atabilecek olan var mı arkadaslar tesekkürler
Bilanço nezaman geliyor bilen varmı.
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim gordugum bu hisse yeteri kadar prim yapmis.Diger havayolu sirketi ise surunuyor.Gecis yapma zamani gelmedimi sizce ? Pardon sizler bana bakmayin taragim olsa kendi basimi kasirdim.y.t.d
Avustralyalı havayolu şirketi Qantas, Boeing 737 NG tipi uçaklarının seferlerini tespit edilen çatlaklar nedeniyle durdurdu
BBC internet sitesinde yayınlanan haber aşağıda bulunuyor:
Avustralyalı havayolu şirketi Qantas, Boeing 737 NG tipi uçaklarının seferlerini tespit edilen çatlaklar nedeniyle durdurdu. Qantas, birkaç havayolu firmasının da 737 NG modellerini incelemeye aldığını duyurdu.
Türkiye'de bu uçak modellerinden THY'nin elinde 113, Sun Express'in elinde 68, Pegasus'un elinde ise 46 adet bulunuyor.
Fransız haber ajansı AFP, dünya çapında Boeing 737 NG tipi 50 uçağın seferden çekildiğini yazdı.
737 NG modelleri, Boeing'in tüm dünyada uçuşu durdurulan 737 Max modelinin öncülü. New Generation'ın (Yeni Nesil) kısaltması olan NG modelleri arasında 737-600, 700, 800 ve 900 modelleri bulunuyor.
Qantas açıklamasında, "Uçakta bir çatlak tespit edilmesi uçuş güvenliğini doğrudan etkilemeyebilir. Ancak hiçbir uçağı tamamen güvenli olduğuna inanmadan operasyona almayız" dedi.
Boeing, çatlakların kanatların gövdeyle bütünleşmesini sağlayan bölgede tespit edildiğini duyurdu.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-50250013
bilanco cikinca, kar i begenmedik diyip satacak fon lar..
Şimdiden o yolda zaten gidişat.. LYA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
blanço nezamn geliyo arkadaşlar..
Destek kırıldı deyip stop yaptıracaklar..dün tcellde aynısı oldu bugün yüzde 4 yaptı
bence marj yaratıyolar
Ancak 2. Çeyrekteki gibi ciddi bir fark olursa yukarı fişekler ama beklentilerde bile kalsa acımaz satarız havasındalar.. Ptesi sanırım açıklanacak, bakalım elimiz tuşta beklicez.. LYA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın cefaks bunları neye istinaden paylaşıyorsunuz. Öğrenebilirmiyim.
Pegasusu takip edenlere ozaman her akşam pastasını paylaşırmısınız.
Pazartesi açıklanacaksa niye satıyolar bukadar.İnsider mı var yoksa ?Stres yapmaya başladı .
Pegasusta 3. Dalga başladı..
Grafik atabilirmisin hangi dalganın neresindeyiz bizde bilelim, bizde görelim.
Sizinde haklilik payiniz var fakat dikkati cekmeye calistigim nokta; Hersey bilanco degil.1.Beklentinin satin alinip alinmadigi onemli 2.Fiyatin siskin olup olmadigi onemli.
Ben bu detaylara dikkat cekmek istemistim.
Tabiiki benimki yalnizca kisisel tahmin ve ongoruden ibaret.Yanildiklarimda cok olmustur.Kalin saglicakla y.t.d
henuz pgsus gemisinden atlamadim.. ama thy su anda daha trend .. pgsus da olumlu kar beklentisi zaten satin alindi gibi .
arkadaslar ne zaman ky sayısı azalırsa bu hisse senedinde , o zaman boğalar gelir .. son 3 gün itibariyle baya bi sayı azaldı çoğunluk thy ereğli gibi tanıdık limanlara döndü pozitif veri .. negatif husus yatırım kurumlarının çok yüksek hedef fiyatlar belirlemesi hiç haz etmem .. ben bu kağıdı çıkış öncesi 20 21 küsür maliyetlerle aldığımda, yatırım kurumları hedef fiyat bile vermiyorlardı , onu geçtim adından bile bahsetmiyorlardı .. önümüzdeki günlerde en büyük risk olası” kar bilanço beğenmeme” ve bahane yaratıp hedef fiyatları 60 küsürlere çekilmesi. bu çok derin olmasa da satış dalgası oluşturabilir .. Bunların hepsi benim tahmin ve kişisel uydurma analizler tabi .. Hayırlısı bilinmezlik fazla bu aralar..sizlere katılıyorum risk konusunda..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
*yatırım finansman, pegasus için hedef fiyatını 66,50 tl'den 89,30 tl'ye yükseltti, tavsiyesini 'endeksin üzerinde getiri' olarak sürdürdü
Pasta yokmu pasta.
Çelebi denen içi boş şirkette 4 ayım boşu boşuna geçti,,hatanın neresinden dönersen kârdır misali 61.50 den geçen hafta pegasusa giriş yaptım hedefim en az 70.00 sağlam şirketten şaşmayacaksın Pegasus Kaya gibi 11.000 lerden pegasus alan servet sahibi olmuştur herhalde 4 yıl önce tabi bu kadar sabırlı olan var mı ?
rekor kar gelecek bilginize ,, 70 ve üstü olmadan asla satmayın derim,, seneye 100.000 lere gelir PEGASUS neden mi ? İSTANBUL HAVALİMANINDAN KAÇAN BÜTÜN YOLCULAR PEGASUSA SABİHA GÖKÇENE GELDİ FENA KALABALIK VAR,HELE KIŞIN DAHADA GÜZEL OLACAK İSTANBUL HAVALİMANI BENCE TUTMADI :: BUDA MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE PEGASUSA YARADI :)
Dönem karı (zararı)
1.311.746.414