Pegasusta 3. Dalga başladı..
Pegasusta 3. Dalga başladı..
Grafik atabilirmisin hangi dalganın neresindeyiz bizde bilelim, bizde görelim.
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizinde haklilik payiniz var fakat dikkati cekmeye calistigim nokta; Hersey bilanco degil.1.Beklentinin satin alinip alinmadigi onemli 2.Fiyatin siskin olup olmadigi onemli.
Ben bu detaylara dikkat cekmek istemistim.
Tabiiki benimki yalnizca kisisel tahmin ve ongoruden ibaret.Yanildiklarimda cok olmustur.Kalin saglicakla y.t.d
henuz pgsus gemisinden atlamadim.. ama thy su anda daha trend .. pgsus da olumlu kar beklentisi zaten satin alindi gibi .
arkadaslar ne zaman ky sayısı azalırsa bu hisse senedinde , o zaman boğalar gelir .. son 3 gün itibariyle baya bi sayı azaldı çoğunluk thy ereğli gibi tanıdık limanlara döndü pozitif veri .. negatif husus yatırım kurumlarının çok yüksek hedef fiyatlar belirlemesi hiç haz etmem .. ben bu kağıdı çıkış öncesi 20 21 küsür maliyetlerle aldığımda, yatırım kurumları hedef fiyat bile vermiyorlardı , onu geçtim adından bile bahsetmiyorlardı .. önümüzdeki günlerde en büyük risk olası” kar bilanço beğenmeme” ve bahane yaratıp hedef fiyatları 60 küsürlere çekilmesi. bu çok derin olmasa da satış dalgası oluşturabilir .. Bunların hepsi benim tahmin ve kişisel uydurma analizler tabi .. Hayırlısı bilinmezlik fazla bu aralar..sizlere katılıyorum risk konusunda..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri