evet.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
evet.
buradan döner diye düşünüyorum
Ülkede borsa olayı bitmiş kardeşim. En iyisi nakite geçmek. Sonra al gram altınını koy yastığın altına. Bu Gidişat gidişat değil. Allah sonumuzu hayır etsin. Y.t.d
4.48 desteği çalıştı. altı kapatılmaması lazım.
inş.
Günlükcü münlüncükcü kalmadı herkes uzuncu oldu
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nisan ortası 6-7 hayalleri kurarken geldiğimiz noktaya bak
Bu ay haber göndermek zorunluluğu bildiğim kadarıyla yok. Herhangi bir gelişme olur ise kap'a bildiriliyor. Eğer yarın bir gelişme olur ise yarın bildirir.Şubatta bildirim yapmasının nedeni çok fazla spekülasyon oldu ve SPK olağandışı fiyat artışı durum açıklaması istedi. O dönemde de artık 6 ay oldu ve satış/ortaklık ile ilgili haber yapılmalı kap'a açıklama gönderilmeli gibi gibi söylemler artınca şirket açıklama yaptı. İllaki 6 ayda bir açıklama yapmak zorunluluğuna dair açıkçası net bir bilgim yok. Şu maddede durum net olarak açıklanmış:
Haber veya söylentilerin doğrulanması
Şirketler hakkında, yatırımcıların yatırım kararlarını ve sermaye piyasası araçlarının değerini etkileyebilecek öneme sahip, basın-yayın organları veya kamuoyunda çıkan, ortaklığı temsile yetkili kişiler kaynaklı olmayan ve daha önce özel durum açıklaması, izahname, sirküler, SPK’ca onaylanan duyuru metinleri, finansal raporlar ve diğer kamuyu aydınlatma dokümanları vasıtasıyla kamuya duyurulmuş bilgilerden farklı içerikteki haber veya söylentilerin varlığı halinde, bunların doğru veya yeterli olup olmadığı konusunda Şirketler tarafından bir açıklama yapılması zorunludur. Söz konusu açıklama yükümlülüğü SPK veya Borsa İstanbul tarafından herhangi bir uyarı, bildirim veya talep beklenmeksizin Şirketlerce yerine getirilir. ( burda bir zaman diliminden bahsedilmiyor, şirket bir gelişme olursa bilgilendirir diyor)
Söylediğim gibi yarın bir gelişme olursa yarın Kap'a haber gönderir. Vakkonun bu ortaklık/satış süreci yarın da gerçekleşebilir 1 hafta sonra da 1 ay sonra da 3 ay sonra da .Belki de gerçekleşmez. Her iki ihtimal de geçerli. Yazı tura attık gibi. Bunu bilemeyiz. Sabredip beklemekten başka çare yok. ( y.t.d )
Sayın gerelli, eğer 60 günde bir bildirim zorunluluğu var idi ise 23 ağustosta yapılan anlaşma için neden Ekim ve Aralık aylarında bildirim yapılmadı o zaman??? Bence böyle bir Bildirim Yükümlülüğü yok. Eğer dedikodu haber v.s artarsa bildirim yapar bir de yaptığı anlaşmayla ilgili gerçek bir gelişme olduğunda. Benim yorumum böyle. Varsa bilen üstatlar aydınlatırlarsa seviniriz.
Dunyadan haberiniz yok.agustos 2017 de ortaklik ve satis icin verdik dedi sirket..o tarihten sonra 2 ayda bir bildirim yaptimiki....yapmadi...subattaki bildirim usteki arkadasin dedigi gazete haberleri sonucu yapmasi gereken haberdi.egerki o haberde bir grupla gorusuyoruz diye bilgi verse idi o zaman dediginiz 60 gunluk sureler olabilir..dikkat edin agustos 2017 surec basladi..
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap haberi vaaarrr. Amma kar payı dağıtımına ilişkin. Tühh be yaw. Nasıl heyecanlandım bildirimi görünce . Kalbim duracaktı.
Aynen dostum...
Açıkçası bana çok mantıklı gelmedi ama madem görüştünüz ve bu yönde bilgi aldınız o zaman bize de bekleyip görmek düşer. Bugüne kadar bir ilerleme olmadığına göre demek ki ayın 12sinde süreç devam ediyor diye bir açıklama gelir. Bu arada 2. Temettü diye bir durum yok. Yapılan açıklama temettünün kesinleştiğine dair bir güncelleme.
Valla alarm öttu baktım vakko bi heyecan oldu ama temettuymus :))
benimde aklım karıştı. 1 ortaklara ödenecek kar payı 8 milyon 2 ortaklara ödenecek kar payı 23 milyon yazıyor.
Hepimiz aynı yere takılmısız. 2.kar payı 23 mlyon diyor ama detay yok. Baska bişey daha takıldı temettüyü ay sonuna mı ertelendi şimdi.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklara İkinci Temettü: Genel kurul kararıyla ortaklara dağıtılması kararlaştırılan ikinci tertip temettüdür. Ortaklara birinci temettü Türk Ticaret Kanunu''''nda yer alan hüküm gereğince yani yasal zorunluluk gereğince ayrılmaktadır. Oysa ikinci temettü genel kurul kararına bağlı olarak dağıtılacaktır. Birinci temettü, işletmenin ödenmiş sermayesi hükmü ve ana sözleşmesi gereği dağıtılacakken, ikinci temettü, ortaklara birinci temettü, personele temettü, yönetim kuruluna temettü ayrıldıktan sonra kalan tutar üzerinden ayrılabilecektir
Görüldüğü gibi teknik grafik bollinger takoz flama çanak kulp destek direnç
V.s ne varsa yalan oldu. Sancılı bir dönem. Gidişat perişanlık gibi. Dolar tarihi rekorda ve yükseliyor. Saat 10:00'da cari açık belli olacak, beklenti yüksek çıkacağı yönünde. Şu süreçte Bir miktar ( %30 ) nakite dönmek akıllıca olacaktır. ( y.t.d hakkımızda hayırlısı olsun)
Endeks-Döviz-Jeopolitik nedenler gibi materyaller'de tahtacının lehine nasılsa kullanmaya devam ediyor!! Kullan ağa dükkan senin bizim sermayemiz sabır!! Yaz-yaz-sil- sil-sil-yaz!! Nasılsa komisyonda yok!!
Ytd
düşerken devre kesmezler.
1 tane sarı büllük hayatımızı altüst etti.
Asıl konusmamiz gereken bu ortamda talip varsa ortakliga devam edermi vazgecermi.asıl ordan darbe gelirse is kotu.
Filler tepişir çimler ezilir
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettü ödeme tarihi kesin nedir ?
Bi gavur Sarı büllük milletin hayallerini umutlarını darmadağın etti geçti. İt.in eniği. Kendilerinin milyar dolarları var, kendileri dışında kimse umurlarında değil. Koca amariga başgan diye gitti bunu buldu. Yakında götürürler bunu bakın görün.
Cok spek gordüm ancak bu spek kadar aç gözlü ky'cının 3 kuruşunu çalmak için her türlü dalavereyi kendine meslek edinenini bu kadar dansözünü görmedim!! Allah iflah etsin!! Kademeler elinde oyuncak!!
Ytd
Endeks neredeyse yataya geçecek ki benim görüşüm geçecek!! Hala dalavere peşinde oynasın dursun bakalım!! Panikleyip satanlar büyük zarar yazdı!! Amacı da buydu!! Ezik spek!!
Artık beni iki tavan paklar. [emoji3] İnatlaştım satmadım, satmayacağım. Ne kadar uğraşırsa uğraşsın.
Onbinlirayla Vakko’ya ortak oldum. [emoji3]
YTD, inattır.
Evet teknikciler ve gapcilar , soyleyin bakalim...
Takas atabilen varmı ....cefaks usta
Hisselerini satmayıp bekleyen herkese helal olsun demek istyrmm. Yarın cıkar mı bilmem ama bu ülke ne badireler atlattı bunlar hava civa bunları da atlatır. Bozmayın moralinizi saymadıkça zarar zarar değildir. Ben zamannında cok panik satısı yaptım gercekten sonra arkasndan baktım hisselerin. Zamanla toplar diye düşünüyorumm. Bütün hareketler bence spekületif. Herseyin hayırlısı olsun hakkımızda.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben teşekkür ederim sayın Cyber,hakkimizda hayırlısı[emoji2]
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.