1623 uzerinde kalici olabiliyorsa kapanisi 1642 lerden yapmamasi icin bir engel yok :halay:
Printable View
gırtlak lönk oldum.
hedef yok.
zaman var.
muun iz di limit,
sırtta yorgan elde zimit. :he:
bu arada dolarlardan kurtuldum.
acıklı bir veda oldu asdas. :he:
VIX volatilite endeksi
INDEXCBOE: VIX
22,85 +1,39 (%6,48) dikkkat....
Sasa vadelisi 14:32 deki dakikalık bardaki yiğide teşekkürler. 5 saniyede 20 kademe hediye etti.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlginç bir gün...
Yön konusunda PY nin bile henüz karar verdiğini zannetmiyorum...
1630 2. denemede de geçilemedi. Dikkat, özellikle ben dikkat :(
bende kanlı bırgun beklerım....saat 16dan sonra
ayıcıklarım gene terste kaldık üzgünüm
Böyle giderse mb avucunu yalayacak, dovizi sabit tutması gerekiyor. Düştükçe insanlar saldırıyor
Ocak ayının ardından Şubat ayının ilk haftasında da azalan döviz mevduat hesapları 12 Şubat ile biten işlem haftasında ise yükseldi. TCMB verilerine göre, yurt içi yerleşiklerin döviz mevduat hesapları son haftada 2,7 milyar dolar artarak 232,926 milyar dolardan 235,628 milyar dolara yükseldi.
Son haftada hane halkı 1,3 milyar dolarlık döviz alımı yaparken tüzel kişiler yani şirketler de 1,4 milyarlık döviz alımı yaptı
Döviz hesapları Ocak ayı içinde 236 milyar doları aşarak rekor kırmasının ardından aylık bazda 602 milyon dolarlık satış oldu ve Şubat ayının ilk haftasında da 2 milyar dolar üzeri döviz satışı yapıldı, ancak son haftada hem hane halkı hem de şirketlerin döviz alımı devam etti ve haftalık bazda 3 milyar dolara yakın alım ile son haftaların da en yüksek alımı yapıldı.
XBANK taş koymaya devam ettikçe XU030 ve haliyle viop patinaj çekip kan kaybetmeye devam.
XUSIN uyuz eşeği neredeyse ikiye katlamış olmuş 2725, XBANK 1465'i geçemiyor, 1400'e göz kırpıyor.
1630 da ne kapışma oluyor yannız. 3 oldu gene geçemedi Allah'ın hakkı 3 tür derlerse fena.
Duyduk duymadık demeyin..!
19 şubat cuma günü VİOP başlangıç teminatları güncellenecek
VİOP30 için başlangıç teminatı 1660TL'den 1655TL'ye düşerken USDTRY kontratlarında 775'ten 725TL'ye düşüyor
dün nuri sat sinyali geldi dedi duruma bak...
VIOP (Günlük) İlk destekler 1.616 ve 1.601-1.585 seviyelerinde bulunuyor. İlk dirençler ise 1.630 ve 1.650-1.665 olarak görülüyor.......
Meksa
Altın erimeye devam ediyor: 3,5 ayda 140 lira değer kaybetti..
Halkb kırılımına geldi 5 dk lıkta ya aşağı yukarı...bakalım napacak ağalar,yukarı almaları mantıklı olan ve açıkçıları bitirmesi için
İzleyeliö görelim
Ytd
haydi geçmiş olsun.
short arkasına yaslanabilir benim şahsi görüşümce...
vereydi 164 e kadar shortlar vardı. olsun eldeki de yeter.
İsc günlerdir ısrarla zayıf fiyatlamada ve düşüyor. Garan nötr.
Kamu ve akbank bişeyler yapma peşinde ama nefesler yetmiyor.
Peki
Kim doğruyu söylüyor? Benim oyum iscden yana
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akçay selocanın yarın bilanço var...
Uzmanı oldun artık sana sorayım, denenir mi?
hohoho faizci pala geldi hohoho
Bu arada geçen hafta yabancılar 62 M Usd hisse satmış...
DIBS 128M giriş var...
Benzer hikaye son haftalarda...
66 M giriş görünüyor total de...
Ben mevcut fiyatlamaları 0 kabul edersek XBANK'ın bu yılı en iyi performansla kapatmasını bekliyorum. Hemen hemen her bankadan da var elimde. ALBRK, AKBNK, ICBCT, VAKBN haricinde tüm bankalardan değişik oranlarda taşıyorum. Ama gel gör ki bugün tavan olan banka bile elimde olmayanı :)
Çok sinir bozacak ama sabrın sonu selamet olmalı. Prim yapan şirketlerin varlıklarının çoğu bu bankalara teminat olarak verilmiş durumda. Bankalar batıksa zaten prim yapan şirketler de batık. Yok onlar batık değilse bankalar faiz haram düsturu ile ilgi görmüyor ve gavurları bekliyor olabilir.
bı serınlık geldı...gurcalamayın makıneyı