Yoncada 9.48 kırdığı an 9.35
Yoncada 9.48 kırdığı an 9.35
Senaryo-1 faiz indirimi: miktarı önemli değil, dolar 7,16 görebilir, bankalar öncülüğünde 1660 değdirir.
Senaryo-2 faiz sabit: dolar, 7,08 üstüne zıplar, endeks önce bir yukarı, sonra güm aşağı
Senaryo-3 faiz arttırımı: miktar önemli, dolar daha aşağı, endeks direkt güm
Seç beğen al.
Şahsi fikrimi yazdım, illa böyle olacak diye bir şey yok.
az sonra
burası karışacak vaziyet alın..
Faiz düşüşüne ihtimal vermiyorum. Öyle bir şey olursa banka falan dinlemez endeks göçer.
Algılar değişmeye başlamış. Hmm
1661,75 ort. Şubat vade ve 1621,50 den nisan vade shortlar duruyor.
Algılar düşere oynamaya başladıysa, o zaman nisan vede shortlar zararına reverse long oldu (1630). Şubat pozunu korumaya alalım. Bunlar adamı yer...
Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.
artık n'olur bilmiyoruz.
internet bağlantısını değiştirdim, daha hızlı olana çektim. terminal muhakkak donar.
bir bardak cintonik hazırlayıp, kırık sandalyemin tepesinde bekleme moduna geçeyim.
sandalye harbi kırık, aylardır evde kapalı, aynı sandalyeye bu kadar uzun oturunca şaftı kaydı.
Faiz sabit kalır dolar zıplama yapmaz yavaş yavaş düşmeye devam eder..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
saat 2 de ulkenın kıme calıstıgı beelı lcak garandakı cııtı unlunu satısı haber uctumuyu gostercek
Yer İmleri