"Suskunluğum asaletimdendir. her lafa verecek cevabım vardır. ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye" mevlana.
Printable View
"Suskunluğum asaletimdendir. her lafa verecek cevabım vardır. ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye" mevlana.
[emoji106] Tunahan, sermayesi POLHO gibi yüksek bir şirkette senin benim alacağım 3-4 Milyon lot tahtaya ağırlık yapmaz. İsterse 16 Milyon lot (Dolaşımın %10'u bile kaptırılmış olsa çok sorun yaratmaz) Ama Sermayesi düşük olsaydı buradaki herkes emin olsun bende fikrimi paylaşmaz, hiçbir yorumda bulunmazdım. Çünkü kendi ayağıma sıkmış gibi olurdum (Bazıları gibi İnsanları hisseden kaçırmak içinde uğraşmazdım o ayrı). Bu sermaye ile bu kadar lotla Ali'nin Veli'nin aldığı hisseye engel değil. Eğer gidip yüklü bir parayla YAYLA, AVTUR, OYAYO VS.. alırsanız emin olun siz dökülmeden o hisse gitmez. Başıma çok geldi bu olay, o yüzden birebir yaşamış biri olarak söylüyorum. POLHO da sorun olmaz
F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emin olun,boş konuşsam bu kadar tepki almam,demekki bir veya birilerinin planı bozuluyor. mesajın bir kısmını kuşlu siteden veriyorlar.
He he, kesin öyledir.
Ben bazı mektupların üzerine adres yazmıyorum ama, Namık kemal'ın dediği gibi "Benim mektuplar adresine varır"
Şimdinin GSDDE liğin eski adı TEKFK (Tekstil Finansal Kiralama) idi eskiler bilir. Borsada tecrübemin az olduğu yıllardı, neredeyse 1 ev parasını gömmüştüm hisseye. Hacim vardı birkaç emirle topladım lotları, ertesi gün hacim aniden düştü, hisse ne düşüyor ne çıkıyor. Aradan birkaç gün geçti baktım alt kademede yüklü alış emri girilmiş, satış kademeleri bomboş (meğer tahtacı vereceksen ver malı uğraştırma beni diyormuş ben anlamadım tabi). Bekledim de bekledim, alan kalmadı satan kalmadı hacim perişan. Merak edip aracı kurumumu aradım, sağolsun o uyardı beni, "böyle hisselere büyük para bağlanmaz" diye durumu anlattı. Tüm lotları aldığım fiyata satışa koydum, ne oldu tahmin edin? Aradan 5 saniye geçmedi, baktım cep telefonu bildirim sesi geldi, verdiğiniz emir gerçekleşti [emoji85]
Suskunluğu asaletindenmiş:kahkah: dede düne kadar 2.60 dan alanlara etmediğin laf yazmadığın hakaret kalmadı :) sex shop tan girdin sapık hikayelerden çıktın ne oldu 2.60 dan alan seni engelledi yine bildiğini okudu :)
Bence yol yakınken SASA al sen, burası SASA olduğunda 3 te lanet ettiğin hisseyi 12 lerden alır gelir burada bir güzel hisseyi övmeye başlarsın. Sende Tipik Türk Yatırımcılarından biri olursun işte ne güzel F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili Realiter sende neyi farkettim biliyor musun? Eski haber başlıklarını hatırlar mısın? Hani "..... Şahısa Fetöcü diye dava açan savcının Fetöcü olduğu anlaşıldı, o Savcıya Fetöcü suçundan hapis cezası veren Hakimin gerçek Fetöcü olduğu anlaşıldı" Teşbihte hata olmaz ama nedense sen yazdıkça aklıma bu tür hikayeler geliyor [emoji6]
Ünsüz üstad adam hisseyi kötülüyor bir ara açık vermis polhoda ağırlığımı azalttım cüzi miktar var diye.şimdi bu adama duymak istemiyeceği şekilde konuşursanız çirkefleşir küfre başlar veya yazdıklarınızı sulandırmaya çalışır.korkusu bu çünkü bir anda bir haber vs...:)
Bu msg dan sonra açık vermiş elimde polho cüzi miktarda kaldı ağırlığı azalttım diye :rules::halay: ne yazmasını bekliyoruz:)
Ben burada yeniyim. Sayın karadereli ile tanisikligimiz var. güvenirim kendisine. bir incele istersen dedi. inceledim kafams yattı ve 1.y yıldır tuttuğum bizimlerin bit kısmını satip buna geçtim. polhonun uzun vade için bugüne kadar koru performans göstermiş olmadı bazılarının kağıttan nefret etmesinin sebebi olabilir ans lütfen ne yatırımı vsr demeyin. Erol mizrahi 2018de boyanın 8 yıl icinde kendini finanse ddexek durumda olacagini soylemis. 240 milyonlik favoke ragmen kar etmemesi borcu azalttiklarinin bi göstergesi olabilir. recine yatırımının bu ay içinde bitmesi bekleniyordu. belki ilk haber bu olabilir. pendikle ilgili haber gelirse herhalde hisseye olumlu etki eder. Su an benim gördüğüm tek sıkıntı hellasin favokunun her ceyrek düşmesi. polho gecen yıl ilk 3 ayda karını 4e katlamıştı. Bu sene ilk çeyrekten itibaren karliligin düşük olmasi probleminden kurtulmasini umuyorum. kisaca bazıları neden insanların kafasını karıştırıyor anlamıyorum. madem beklentin yok imkbde makul fiyatlarda bi suru hisse var.
ünsüz hikaye yazmaya gerek yok. Adam fetöden kararname yemiş, onuda kuşlu
sitede yazıyor. "hem kararname ,hem polho zedeyim" diye. sonra sildi,şimdi topluma karışmaya çalışıyor.forumlarda ıslık çalarak geziyor. Sen sıkıntı etme,biz at izini de tanırız.....ytd
Bahmet, Burda yeniyim diyorsun ama, maşallahhhh! cevaplar hazır gelmemişse, dersine iyi çalışmışsın. cevaplar derken yukardaki konu ile karışmasın Boya ve hellas konusu.
Birde daha yeniyim derken. Bi fıkra geldi aklıma. Otlardan ayrık otu(sarmaşık gillerden) kendine bir yer aramaya çıkmış. kendince begendiği otların arasına bir yer bulup yerleşmiş. sonra serpilmeye saga sola sarılmaya başlayınca, daha önceki yerleşik otlar rahatsız olmaya başlamış. sarmaşık otu: diğer otlara sıkışan varsa başka yere gidebilir dememişmi. sizinki biraz öyle olmadımı.
İhtiyar olmanın iyi tarafı eskleri hatırlamaktır. Eskiden heryerde mafya vardı, simitçinin bile mafyası vardı.Şimdi devir değişti,terimler bile modernleşti.Şimdi çeteler var. Acaba polho da da varmıdır ki acaba....ytd
Ben duyumla vs hareket etmem. Sen de eğer bisey söylüyorsan lafı gevelemeden direkt söyle. şirketin gecen yılki favokunun yuzde 36si son çeyrekten.
Benim bildiğimi buradaki eskilerden herkes biliyor. Pendik mendik derken, hissede olan herkesi mandiklediler. Hem şirketin serbest piyasa fiyatından hem dolar ve eflasyondan darbe yedik.şirketin kar etmesi birşey değiştirmiyor. Burada yukardan ver aşağıdan al yapıyorlar.ytd
23.5 - 18.5 - 16 8 - 8.2
hellasin gecen yılki ceyreklik favok rakamları. bunun dışında liman ve kimyanın son ceyrek favokune bakin. bunları konuşup tartışmak varken ıvır zıvırla moral bozmaya gerek yok
ünsüz, nerdesin? Gelsende bir iki masal anlatsan bizlere olmazmı.
[emoji85] Assolistler sahneye en son çıkar, sen türkünü mırıldan dostum, salon dolmaya başladığında geleceğim ben, şuan kuliste Rakı Meyve yapıyorum
Sapık ihtiyar kaşınmış kemal kaşı beni diyor:bravo:
Tatmin olmak için seçtiğin yol yanlış.bilgi paylaşımını engelleyip elinde olmadığını söylediğin hisseyi kötüleyerek korkularından kaçıyorsun :rules:
şükür,herzamanki it ürüdü. 39 tane daha it ürürse, 40 olur. benimde namım yürür.ytd
çıldırıyor bu yaşa gelmiş kimse takmıyor:wave::shh:
Şimdi ben bu yazının neresini düzelteyim sayın realiter.
Aklıma dayımın anlattigi hikaye geldi :)
Öncelikle Anlattığın şey fıkra değil olsa olsa bir hikaye olur, ayrık otu sarmaşıkgillerden degil bugdaygillerdendir, ha birde ayrık otu sonradan niye sarmaşık oldu :)
Sözün özüne gelelim ben bu başlıkta yazmayı sevmiyorum artık bilen bilir. Neredeyse hiç bilgi paylaşılmaz elimde olmadığı zaman bile dedim ki ya bari bilanço tahmini yapalım yok :)
Ama tartışma ortamı deyince aman Allahım hiç olmadığı kadar yazışma olur ya arkadaşlar bir insan güvenmediği kağıtta niye durur. Bakın ben 1 yıl once Sasa ile eş değer tuttuğum bu kağıdı zaman geldi tamamen zararına satıp çıktım. Emin olun ben hem realiterden hem thyshine den daha fazla inanıyordum satarken bile ya siz niye satmiyirsunuz benim kadar inanmıyorsanız bu kağıdı. Gidin madem bu kadar iyisiniz başka bir kağıt alın yada buraya yazmayın bekleyin neden buraya yazinyazip duruyorsunuz anlamak zor.
Ey gidi günler ey! Zamanın birinde Sn. Temel analizci, polho yu savunurken. Bana hitaben " siz pendik deki arsanın yerini biliyormusunuz" diyordu. Bizde bilsek ne olacak,reklamı yapılan şeylerden hayır çıktığını hiç görmedik diyorduk. şimdi ,"sattık aldık" diyorsunuz. O günlerde toz kondurmuyordunuz ,bugün olduğu gibi.polhoya. Hatırlarmısınız. Sn. kartal41'in noktasız virgülsüz yazdıgı zamanı.Demekki polhuyu aldığınız zamanla sattığınız zaman yorumlarınız farklı olyor. ytd
Benim burada aldığım zamanda sattığım zamanda hep yorumum aynıydı hatta yazılarımda elimde olmadığını yazardım o yazılarımın hepsinde de polho yu ovuyordum. Benim burada polhoyu yerdigim tek bir adet bile mesaj bulamazsın. İyi ki burada kayıtlı yazilar duruyor. Benim bir tane elimde hisse yokken (senin sürekli yaptığın gibi) hisseyi düşürmek için yazdığım yaziyi bulup buraya atarsan bir daha bu başlığa yazı yazmam ama sen bulamazsan dünyanın en büyük müfterisisin. Bu da sana arastirman için biraz gaz versin.
Ya elimde olmadığı zaman sürekli yazdım elimde yok ama hisse güzel diye bu kadar müfteri olunmaz :)
Sadece bir tanesini atıyorum yazılarımdan aslında bu bile bana utanç geliyor ama belki beni yeni tanıyanlar varsa yanlış tanitmasin mufteriler diye atıyorum buraya yoksa beni burada en sevmeyen bile benim bu hisse hakkında kötü bir şey yazmadığını bilir. Bu yazı ve bu yazinın üstlerini oku ben bdayi nin felsefesi ile yazdığımı bile yazmışım iftiranın bile biraz inandırıcılığı olmalı inanırsın inanmazsin onu bilmem ama ramazanda su yaptığına bak
Ha bu arada bankacina selam söyle artık başka hisseye baksın de ki "temel analizci geri gelmiş hisseye"
Siz bu boş adamı ciddiyemi alıyorsunuz? Yapmayın etmeyin adam elinde olmadığını ağzından kaçırmış hisseyi kaçıracak diye ....korkusu sarmış:kahkah: ona duymak istediklerini yazın.:ss:
.
"LAFIN TAMAMI AHMAKLARA SÖYLENİR" Mayıs 2023'te Görüşmek Üzere Dostlar; Benden şimdilik bu kadar... Sağlık, Huzur, Neşe ve Keyifle Kalın.... Sözüm Dostadır; Seçime bir kala ben (tedbir amaçlı) herşeyden kaçarım... Seçim sonucu Paşa Paşa gideceklerini düşünen (hele ki bu enflasyon ortamında) sımsıkı sarılsın malına; lakin İstanbul seçimlerinde vuku bulduğu gibi "Ben oynamıyorum ver misketlerimi" diyeceklerini düşünen değil Borsadan ülkeden kaçsa haklıdır. Dikiş Tutmaz Sabri Abimiz ne güzelde söylemiş "Burası Karışacak Vaziyet Alın". https://youtu.be/NIPM-RvD3Ps
Seçime kadar rahat olun. Hatta Takkali, Takunyalı müridlere ortak olanlar çok daha rahat olabilirler...Bu onlar için belkide son şans ve son dans.... Ultra bedelliler, Fiyatı 2 ye katlayıp patron satışları, Eksi sermayeye rağmen yüksek bedelli sermaye artışları (güncel örnek Martı), İçi boş İştirak Halka arzları, emmeli gömmeli konulu her türlü filmin çevrileceği kritik zamanlara giriyoruz. Sağlıcakla kalın