eeee En sağlam kapı. Allah kendi kapısından başka kapıya muhtaç etmesin.
Printable View
83 : KAP *** TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. *** SISE,ISATR,ISBTR,ISCTR,ISKUR,TIB *** Pay Alım Satım Bildirimi
Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Pay Alım İşlemleri Hakkında
Pay Alım Satım Bildirimi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
İşlem Tarihi Alım İşlemine Konu Payların Toplam Nominal Tutarı (TL) Satım İşlemine Konu Payların Toplam Nominal Tutarı (TL) İşlemlerin Net Nominal Tutarı (TL) Sahip Olunan Payların Gün Başı Nominal Tutarı (TL) Sahip Olunan Payların Gün Sonu Nominal Tutarı (TL) Sahip Olunan Payların Gün Başı Bakiyesinin Sermayeye Oranı (%) Sahip Olunan Oy Haklarının Gün Başı Bakiyesinin Oy Haklarına Oranı (%) Sahip Olunan Payların Gün Sonu Bakiyesinin Sermayeye Oranı (%) Sahip Olunan Oy Haklarının Gün Sonu Bakiyesinin Oy Haklarına Oranı (%)
2021-12-22 500000 0 500000 1560176032.119 1560676032.119 0.5093 0.5093 0.5095 0.5095
Açıklamalar
Açıklama
İlgi: 25.12.2020 tarihli özel durum açıklamamız.22.12.2021 tarihinde Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. payları ile
ilgiliolarak 13,28-13,43 TL fiyat aralığından 500.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi Ortaklığımızca
gerçekleştirilmiştir.Bu işlemle birlikte Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. sermayesindeki paylarımız %50,95
sınırınaulaşmıştır.Yönetim kontrolüne sahip olduğumuz Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.'nin Şirkette sahip olduğu toplam %
0,05oranındaki paylar da Ortaklığımızın kontrolü altındadır.İşlem detaylarına ilişkin bilgiler aşağıda verilmektedir.
-KAP-
1789 döndü deniliyor.. 1990 a kadar tepki potansiyeli varmış..
Altında 1589 kanalına inme ihtimali de olabilir..
https://www.youtube.com/watch?v=xDWPfGaeb1g
İnanmıyon demi, bıraktım viob u
Bugün kaç haftadır taşıdığım, pacal yaparak terim terim terleyerek hamal gibin günlerce sırtımda taşıdığım şortlardan kurtuldum.
Akşam kasa açılınca bakarsın ve anlarsın ne gadden jeton eksildiğine :he:
Dün 444bin di, bugün 301 bine düştü. Yaklaşık 140bin dene poz. kapatılmış, bikaç denesi benim di :kahkah:
Bıraktım VİOB u niye inanmıyon
Bugün dediğim ama ismini kimseye söylemediğim senete giriş yaptım 10 lotla, 10 lotta tabana yazılmıştım gelmedi :drunk:
Başıma bir şey gelmeyecekse...:)Ters flama
TEKNİĞE İNANMA AMA TEKNİKSİZ KALMA.tısssssssssssslarsa 8.5-9.00 a kadar rahat yolu var..
DEM işi bunu tekniği destekleyen unsurdur.Ama py karar verecek.
https://i.hizliresim.com/3yau444.PNG
Yarında yazılacam 10 lot tabana ve 10 lot kapanışının yüzde 4 altına, yüzde 5 olunca devreyi kesiyorlar benim 10 lot gelmiyor, bugün vermediler yoksa 30 lotum olucağıdı. Du aklıma gelmişken akşamdan veriyim emri :he:
Kaşık kaşık topluyalım, kepceyle vereceğimiz günü hayal ederek :drunk:
dolara 2 günde 7 milyar dolar müdahale gelmiş..hani program başarıya ulaşmıştı..hani tüm vatandaşa çökecektiniz..vatandaş 18 i gördü..sana 12.5 dan dolar verir mi..heleki hileli oyuna girer mi..salak mı vatandaş
Patron cildirirsa olmayacak sey yok. Gecin bakim siraya asaga dogru diyip dayarsa milyarlari nokta atisi hedefe gider. :)))) Bankalarda koydu mu 3-4 lira makas sen ben bakariz sabahta yerine gelir.
Bire bir kaldıraç ile borsada oynamanın çok anlamı olmuyor. İlla kredi kullanılıyor veya gün içi limitten yararlanılıyor. Çoğu şirketin bankalarda gün içi limiti zaten oluyor. Oradan faydalanıp da oynayan da vardır. Komşum o şekilde yapıyormuş.
Geçen hafta ya döviz ya hisse bir şeyler almak ve TL de durmamak gerekiyordu. Piyasa tersde yakalandı ya da kasten o şekilde kargaşa yaratıldı. Milleti kilitlemek için de teorik fiyalarda farklılık oluşturuldı, pair trade işlemini ile bunların hareketi kilitlendi.
Uzun vade için bir sonraki merkez bankası toplantısını beklemek lazım.
Zaten gün içinde de dikatli olmakda büyük fayda var. Akıl mantık kargaşada gidiyor.
İYİ BİR ekonomik senaryonuz yoksa istersen 30 milyar dolar sat..tın gelir.
ama bir planla düşüşe sokarsan ,her şey olur.
Ziraat Bankası, milyonluk kredileri tahsil edemiyor
RaptiyeBir firmaya risklere rağmen verdiği 60 milyon doları geri alamadı
RaptiyeBir başka şirketin 2012'den beri ödemediği borcu 2 milyar TL'ye ulaştı
https://www.indyturk.com/node/450796...re-ra%C4%9Fmen
Olmaz diye bir şey yok, patron çıldırdı sonuçta.
Swap miktarı 60.4 milyar dolar,
Altın dahil net rezerv EKSİ 67.2 milyar dolar,
Altın 24.4 milyar dolar,
Altın hariç net rezerv EKSİ 91.7 milyar dolar.
Swaplar harcanmış, buna rağmen EKSİ 6.8 milyarlık bir rezerv var. Harcanan bu para kimin [emoji41]
Sadece Aralık ayının başından bugüne kadar 17 milyar dolar buharlaşmış bilanço inceleyen arkadaşlara göre.
Bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete.
Durmak yok, fakirleşmeye devam.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o kadar anormal günler yaşıyoruz ki: para piyasalarında her şey olasılık dahilindedir.
Yarın yine taban olur
Artık alırız bişeler
Hakikaten 1 jeton kaç krş?
Yarın dolar 10 nun altına sarksa ne güzel olur bu arada
Bu adamlar şu evladiyelik ,temettülülere kafayı takmışlar.DİKKAT.....
akılları alma niyetleri olabilir.formasyon: 8.50 der.(sadece gördüğümü söylüyorum..dolarla şimdilik işim yok)(GRAFİK ORADA)
Teknik ; %51 demek..olur olmaz pala karar verecek.
endeks tl bazlı ve dolar bazlı çok farklı olabilir...
anlaşıldı hepimize kafayı yedirtecekler.:)
doları bilmem ama yarına gram ve ons tarafı pozitif olacak gibi..hatta gram altın kısa göstergelerde ons desteğiyle tekrar al vermeye çalışıyor..
eğer gram yukarı yönlü trend değiştirirse dolar da buna uyar, çünkü grafik aynı..
bu iş cumaya kalmaz derim..7 milyar dolar satışla zor duruyorsa 12.50 de, bu vatandaşa çökme programı tutmaz
dolar 16 ya kadar depiklemeli..buna tepki mi dersiniz yoksa jest mi yapıldı dersiniz bilmem
salı ve bugün dolara müdahele olmadı ki?
veya ben mi göremedim...................kamu bankaları üzerinden oldu iddiası varsa o farklı değerlendirilir.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...504#post682504
Sayın sevgili discretus ..ben herkesi okurum ama seni bir başka okuyorum bilirsin :)
Değerli şahsında tüm dostlarıma huzurlu bir gece diliyorum :)
https://youtu.be/oyjNInIH4Hw
Benzer rakamlar Sn deniz43'ün hesaplarında da var. Kamu bankaları kullanılmış deniyor.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ec0586fb9e.jpg
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karaduman abi biraz sakin, Karadumana boğuldu kamyon
Kimse elinden zorla dolarını alamaz, rahat ol relaks
Bi mesaj önde doları bilemem ama ons desteğiyle gram altın yarın yeşillenir diyon, sonraki mesajında dolar yardıracak diyon.
Az bi dışarı çık dolaş hava al, sitirese girmişin
Dua ve niyetle finans yorumlarını okumak da keyifli oluyor. Doları ihracatcılar bu seviyelerde istiyor. Açıklama da yaptılar hafta içi.
Sizce burada kalması sebepsiz mi ?
1 günde 6 lira düşüren 2 lira daha düşüremez miydi? Burda dursuysa vardır bir sebebi
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dolaştım geldim ama düşündükçe kısır döngüye giriyorum..:) vatandaşın yastığına yorganına el uzanırsa böyle oluyorum..
gece yarısı operasyonuyla sat veren aynı kısa vade göstergeler şuan al vermek üzere ..gram altın için yani..ons destekli olduğu için bu ..dolar ile aynı grafiğe sahiptir gram altın..
yorumsuz hali bu yani..
dolar 16 olayı olası tepkinin max. boyutu açısından..
bu durumu destekleyen 2 günlük müdahale var 7 milyar dolar
uzun vadeye kalmaz..hükümet elini çabuk tutmalı, bir an önce algı pompalamalı ki saf milletin bazıları dövizi bozsun..
eğer bu olmazsa kısa vade sonrasında yani %30-35 lik enflasyon açıklanmasıyla dolar tekrar şaha kalkar deniyor..
yani bu 1-2 haftada ne alırlarsa o kar..
o yüzden program başarıya ulaştı deyip arkadan 7 milyar dolar müdahale ediliyor..veriyorlar gazı ama arkadan karadumanlar tütüyor..
Hastanın tansiyonunu ölçtüm, biraz yüksekti. hocaya durumu anlattım, tuz verelim dedi. “ama hocam” diyecek oldum, “tuz ver oğlum benden daha mı iyi bileceksin” dedi. Bir kaşık tuz yalattık. 10 dakika sonra bir daha ölçtüm, “hocam tansiyon daha yükselmiş” dedim, “bir daha tuz verelim dedi”, “ama hocam bütün kitaplarda diyecek oldum”, “en iyi ben bilirim bu işi” dedi. hastaya tekrar tuz verildi. hasta kıpkırmızı oldu, artık hastanın gözlerine bakamıyorum bile ama dayanamadım bir daha ölçtüm tansiyonu. tansiyon tavan. “hocam hasta gidiyor dedim”, artık eminim tansiyon ilacı verecek ya da en azından tuz vermeyecek. “hayır bu benim yöntemim, dünyada ilk kez ben uyguluyorum, daha çok tuz verin, tansiyon sebep tuz sonuç dedi. gözlerime inanamadım. yine tuz verdik. hastanın bilinci gitti. sonradan öğrendik ki hocanın diploması yokmuş.
🙃
Ayşe teyze altınını bozmaz, dollarcı da dolarını bozmaz.
Bu sadece paragöz abi gibi tl mevduatcılarının dolara geçmesini engellemek için, faiz lobisinin faiz artırsana eyy mb demesin diye susturmak için.
Ve mevduatcılar sustu, çünkü ucu açık bir faiz artırımı gibi oldu, yani 1000 puan 1500 puan artırılsa bile bunun yanında devede kulak
Mb viopta da dolar saticisi 2 gundurSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanırım şu oluyor
Faiz indiriminde düşük faizli kredi çekip borsada oynayan küçük büyük kim varsa hepsini batırıyor otorite
Eğer öyle ise aferin doğru iş tebrik ediyorum
Bu hafta kredi kampanyaları, taksit kampanyaları bıçak gibi durdu, tüketici faizleri arttı. Faiz ayda %1,80 bile olsa kaldıraç ile günde %5 kazanmak mümkün olabiliyor (ana paraya kıyas ile)
İşlem hacminin rekorlar kırması bir işaretti. En baba hisseler taban oluyor, zaten yüksek kredili işlem likit hisselerde geçiyor.
Yukarıda dendiği gibi yüksek teminat açığı olabilir aracı kurumlarda.
BBHT'de Ali Ağaoğlu da teminat temizleme var dedi.
Dayu tüpte net temiz kılçıksız 78 - 160 - 155 - 200 yaptım, 78 den beri çok ucuz diodum 1.5 senedir.
Ama, oradaki 200 diyen önelle abeyim, geldi, sene sonuna 2.5 ay var kaat 100, dedi ki sene sonuna 200, toshock geçtiler güldüler ettiler ben bile zor inandım. Ama gitti mi gitti. Şincük, o iddia olayının aslı öyle, 198 den kimse 200 olcak demedi yani.