Sayfa 332/1002 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. hatırladığım kadarıyla geçen yıl 60 ya da 80 di galiba..yani dünyada dijital ortamda altın ile yapılan işlemler, gerçek altının 60 ya da 80 katıydı..eğer altına dayalı para olsa şuanki altın fiyatı 80 kat artmalı..
    olmayan altın ile altın alış verişi yapılıyor..belki bu yüzden biz dahil bazı ülkeler altın stoğu yaptılar
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence gizli plan İslam Dinarı deyip altına parayı endekslemek olabilir.

Altın rafinerisi başkanı konuşuyordu yılda 50 ton halkdan altın toplayacaklarmış, alım satımda zarar olmadan en az maliyet ile işlem olsun diye özel programlar geliştirlimiş.

Tabi bu en en son senaryo bence, ABD, Avrupa vs o tip bir şeyi bloke eder. Altın para sisteminin terk edilmesinin sebebi olarak yeterli altın olmaması gösteriliyor 2-3 trilyon dolarlık altın varmış. Altının en az 10 kat artması lazım ki piyasa ihtiyacı karşılansın.

2. Gunler sonra ilk defa toplamda diger longlar diger shorttan fazla olmus
    Endeksde diger shortculari bitirmisler
    e simdi hisse vadelilerde saglam diger long var
    vade sonuna kadar onlarimi bitirecek ?
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Bugün endekste nasıl adam tokatlanır isimli oyunu izlediniz. Yarın görüşmek dileğiyle.
    Bugün mü

Hergün mü

4.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sadece FDow'da işlem yaptığım için benim portföyün %98 i zaten spot döviz. 10 gün sonra ciddi TL gelecek. Onları da vadeli usdtry de kullanacağım. Vadelideki 3.5 liradan satış aceminin birisi tarafından yapılmış, yapan Twitter'da yazdı.
    Çok uzak vadede serbest fiyattan satış göndermiş boş kademelere.
    Ben kademelere baktim abi 3.5 liradan 471 adet kontrat gecmis. 6 lari 7 leri 8 leri 9 lari saymiyorum bile. O kadar acemi isi degil %80 marj bosuna acilmadi o gun.

5. Sürekli altın ithal etmek yerine CNC tezgahı da alınabilirdi. Altın sürekli biriktiriliyor.

Rusya-Çin vs anlaşabilir ya da Pakistan-Malezya-Türkiye vs ülkeler anlaşır.

Altına bir kere hücum olsa bence bu sefer astronomik fiyatlara gider önce.

Zaten portföylerde %5 altın öneriliyor, o kadar altın yetiyor muhtemelen.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

dolar konusunda oynadıkları tiyatronun detayları netleşmeye başlıyor yavaş yavaş.. yine şaşırtmadı siyasal islamcı uyanık geçinenler..üstelik yabancılar da nasılsa ! (bak sen şu işe) onların bu sözde uyanıklıklarını haber almışlar.. onların canı yanmadan yukarıdan satıp dolarlarını alıp gidiyorlar.. üstelik bunu çok normalmiş gibi anlatıyorlar.. yeter ki yabancılar üzülmesin!! faiz lobisi dostu akape..veya aslında faiz lobisinin akape olması..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Ben kademelere baktim abi 3.5 liradan 471 adet kontrat gecmis. 6 lari 7 leri 8 leri 9 lari saymiyorum bile. O kadar acemi isi degil %80 marj bosuna acilmadi o gun.
    471 adet kontrat geçtiği konusunda haklısınız Sn Karax. Ama bu fiyattan dolar satan adam acemi değilse başka bir şeydir. %80 marj olayına gelince, bu doğrudan insanları batırma operasyonu ve saat 09:25 te açıklanıyor, seans başlamadan sadece 5 dakika önce. Piyasa bunun hesabını şimdi olmasa da zamanı gelince sorar.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    471 lot ben baktim kademelere
    Olsun abi, dediğim gibi olma ihtimali de var
    Adamın çok parası oluyor, para kazanmak için değil kumar tutkusunu tatmin için, bazan da adrenalini en uçlarda yaşamak için, bazan da zevkine o rakkamı yakmak için parayı basar.
    Geçenlerde biri tüp 200 olucak dedim o kadarrr, ben tüm ağır abilere madik atarım, benim attığım dikişi kimse dökemez, 200 olunca herkes elimi öpücek ulayn yaşı isterse 70 olsun gibilerinden yazıyordu.
    Fiyatta o sıralarda 198 mi 196 mı ne,
    Baktım iddia büyük, tüpü ekranıma aldım gademelere bakıyorum. öbürküsü 200 e satış yazıyor, diğeri alıyor kalın kalın kalın lotları havada uçuşuyor.
    Bende yazdım.. Arnavut, votkamla eriği çalıştır uleyn diye
    Heyecanla maçın sonunu merak ediyorum, bir elimde viski bir elimde puro
    200 olucak diyen maçı kazandı ama bir kaç milyon luk alım yapmak zorunda kaldı 200 üstünden
    Sonra akşam birbirlerini tebrik ettiler. Bu olay 4 yada 5 gün önce oldu.

Demek istediğim,
    Şuan tüp 149 tl
    Ama o gün kaybeden şuan kâr da ve o gün kazanan şuan zararda
    Olay kazanıp kaybetmeden ziyade, olayın asıl amacı büyük abilerin iddiası
    Biz fakirler, o büyük abilerin iddiasıyla harclığımızı çıkartıyoruz
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dikiş tutmaz sabrinin rebliği geldi aklıma
    Arnavut votkamla eriği çalıştır uleyn
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 332/1002 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri