Konsolide bilançolar için son tarih mayıs 10 a ötelenmiş, bu sebeple gk lar daha ileri bi tarihe sarkabilir (konya için yazdım, konsolide olmayanlarınki 20 mayıs).ytd
CASPER_VIA_A2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Konsolide bilançolar için son tarih mayıs 10 a ötelenmiş, bu sebeple gk lar daha ileri bi tarihe sarkabilir (konya için yazdım, konsolide olmayanlarınki 20 mayıs).ytd
CASPER_VIA_A2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne zaman iyi bişey yazsam arkasından hemen aşağı yapıştırıyor, o yüzden pek ağzımı açmak istemiyorum ama dün Bfren ve Egeen'in sert düşüşüne rağmen gene sağlam durdu. Bu aralar ayrı bir iştahı var gibi geliyor ama bakalım devamında ne çıkacak. Özellikle dün salmasına rağmen 10300 üzerinde günü kapatmamız bana kısada biraz daha ümit verdi. İnşallah bu yorumun üzerine de yazdığıma pişman ettirmez. :) YTD
konya çimentocu yatırımcı arkadaşlar bir de bunu deneyin:kahkah:
https://x.com/Darkwebhaber/status/17...745407978?s=20
Enflasyon muhasebesi nedeniyle Bilançoda n sonra Mayıs ayında Genel kurul yapılacak Egeen de bilançodan sonra Genel kurul yapacağını bildirdi.ytd
CASPER_VIA_A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ordaki Akrabam Konya çimento yetkilileriyl e görüştü.Enflasyon muhasebesi nedeniyle Bilançodan sonra Mayıs ayında Genel kurul yapılacak Egeen de bilançodan sonra Genel kurul yapacağını bildirdi.YTD
CASPER_VIA_A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saatlik Macd'de kesişim gelmek üzere, bugün-yarın güzel bir konya görmeliyiz artık..:ok:
Kıpır kıpır yerinde duramıyor. Sanki maraton koşacak gibi. Şahsi fikrim, kimseyi bağlamaz. K.Y.T.D.
Bizim spek burada yazılan yazıları okuyor. Hemen basıyor. Mızrak çuvala sığmıyor. İstediğini yap. Sonra mal kaptırıp ta buralarda karın ağrısından kıvranma. O zaman hiç çekilmiyon. Sür yukarı kimse bulşamasın tam zamanı. Nasıl olsa şimdiye kadar hisseyi satmayan satmaz zaten. Ancak bu hareketlerle sadece mal kaptırırsın.Benim şahsi fikrim böyle kimseyi bağlamaz. K.Y.T.D.
Ben de son 1-2 gündür bir ümitlendim, umarım yanıltmaz.
İnşallah, yatayda çok bekletti. Daha yeni eski zirvenin üzerinde tutunmaya çalışıyoruz. 10300 üzerinde 3 günü geride bıraktık, artık emin olup bir ralliye kalkmanın zamanı gelmedi mi... Endeks de artık toparlar diye ümit ediyorum, onun da düzeltmesi bitmek üzeredir. YTD
Ek 30091
Saatlikte kesişim geldi,istediği kadar okusun.. Tekniğin hakkını ver artık,bu kadar bıktırma politikası yeter koca oğlan:ok:
Bu başlığı şu anda 8 kişi okumaktadır. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
Buraya ilgi zaten az arkadaşlar, burayı okuması neyi değiştirir bilemedim...
Ya ben paranoyaklaşıyorum ya da birileri gerçekten buraları okuyor. Teknikten çok anlamıyorum ama endeks çatır çatır 9500'den düşerken eski zirvenin üzerine çık, orada 3 gün geçir ondan sonra endeks sakinleşmeye başkarken bugünkü harekete bak! Komik komik işleri var yani... Enflasyon almış başını gitmiş, şurada 3 hafta sonra herkes döviz kurunun artmasını bekliyor, hatta yıl sonuna doğru %30-40 artış bekliyor kurda... bunlar tahtada basmaya çalışıyor. E tamam hadi panik oldum, satıyorum şimdi :kahkah: YTD
Sn. Tigler sizin de paylaşım ve grafikler için çok teşekkürler.
Oku ileri atmak için yayı geriyor. Bu arada bizi de geriyor oda ayrı bir şey.. k.y.t.d.
Bugün kabul günü...BOFA satışta (-4538 lot), açığa ya da değil...Şu an bugünlük en karlı olduğu tahtalardan biri...Alcar'da bile o kadar karda değil.....
Bir babayiğit terse alırsa o karı çok alır ve üstü açık kalır.......
Bunun dışında 10000 üzeri iyi durumda hisse endekse göre paralel giderken endeks 8830'dayken normalde Konya 8800 civarı olabilirdi.....
Perşembe ya da cumayı seviyor Ege kız ve Konya...
Tüm ortaklara günaydın. Dün yorum yaptığımıza pişman etti, umarım haftanın kalanı daha keyifli geçer. :)
Konukoğlu: Dünyada en ucuz çimentoyu Türkiye satıyor
TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, çimentoda fiyat artışının hem enflasyon hem de konuttaki artışın altında kaldığına dikkat çekerek, “Dünyada en ucuz çimento Türkiye’de†dedi.
Sıfırdan fabrikaya 300 milyon dolar gerekiyor
Toplantıda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Fatih Yücelik, Rekabet Kurumu’nun sektördeki firmalara yönelik soruşmaları üzerine yönelik bir soru üzerine, inşatta ilk akla gelenin çimento olduğunu, halbuki çimentonun, inşaat maliyetindeki payının yüzde 3 ile 5 arasında olduğuna dikkat çekti.
Yücelik, şöyle devam etti: “100 metrekarelik bir daire düşünelim, bunun için 70 metrekare beton döktüğünüzde, bunun 140 bin TL maliyeti var. Bunun üçte biri, yani 50 bin TL’si çimento. Bir konut fiyatı olan 5 milyonda 50 bin TL’den bahsediyoruz.
Çimento, sanayi olarak çok büyük olduğundan daha fazla konuşuluyor.†Sıfırdan bir çimento fabrikası kurma maliyetinin yaklaşık 300 milyon dolardan başladığını, bununla da kalmayıp her yıl 12-13 milyon dolar revizyona yatırım yapmak gerektiğine işaret eden Fatih Yücelik, sektörün önemine dikkat çekti.
https://www.dunya.com/sektorler/konu...-haberi-719503
2. Çeyrekten itibaren muhtemelen yapılacak zamlar ve kur artışlarıyla kar marjlarının yükseleceğini ve bilançoların daha iyi olacağını düşünüyorum.
hocamı tek gecerim
https://twitter.com/ANKANALIZ/status...149381/photo/1
bu da ekstra:kahkah:
https://x.com/belaettiler/status/176...621998223?s=20
Alttan aldım, üsten sattım, değişmedikçe böyle 1 ileri 5 geri
Bir kap yollasa da biri Ramazan’a sen sakrak girsek:)
Cümleten günaydın hayırlı sabahlarınız olsun..
Dirençleri kırdığımız güzel bir hafta olsun inşallah ..:ok:
11100-11200 arası yaklaşık 350$ tarihi zirveye karşılık geliyor....Eğer hacimle bu seviyeleri kırarsa çok önü açılır....
Şu an ki dinlenmeyi buna bağlıyorum......
Bastastan utanmiyor galiba Konya!Bastas Konya cimentonun kamyonularini kullanarak finansman giderini azaltiyor galiba!
Senden tahtacı falan olmaz tahtadan daha Kimin çıkıp çıkmayacağını bilmiyorsun altıncı hissin zayıf değil yok ben on sene kenti taşımış paslıçivi 27 yım istediğimi Allah ın izni ile alırım sen anca beklersin ha bende beklerim ben kent den aldimsa istediğimi senden haydi haydi alırım
Yatırım tavsiyesi değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Önümüzdeki dönem hem deprem şehirlerimizi hem aynı tehditle yüz yüze olan şehirleri dayanıklı hale getirmek için seferberlik ruhuyla çalışmayı sürdüreceğiz"
Kaynak : Anadolu Ajansı
Diğer hisselerim den temettü gelsin de biraz daha gonya çimento alayım :kahkah: spek de beklersin hisseden çıkma mı sen beklemeye devam et almam için düşürüp duruyor Sabah biraz daha düşür tamam mı tosunum
Now it's time for Konya game show :whistling:
Genel kurul tarihini bilen var mı?
tşkler
Endex. %2.07 artı yaptı portföy deki hisselerin hepsi eksi yazdı niye böyle oldu bugün
Cuma günlerini ayrı bir severim nedense :)