Konsolide bilançolar için son tarih mayıs 10 a ötelenmiş, bu sebeple gk lar daha ileri bi tarihe sarkabilir (konya için yazdım, konsolide olmayanlarınki 20 mayıs).ytd
CASPER_VIA_A2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konsolide bilançolar için son tarih mayıs 10 a ötelenmiş, bu sebeple gk lar daha ileri bi tarihe sarkabilir (konya için yazdım, konsolide olmayanlarınki 20 mayıs).ytd
CASPER_VIA_A2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne zaman iyi bişey yazsam arkasından hemen aşağı yapıştırıyor, o yüzden pek ağzımı açmak istemiyorum ama dün Bfren ve Egeen'in sert düşüşüne rağmen gene sağlam durdu. Bu aralar ayrı bir iştahı var gibi geliyor ama bakalım devamında ne çıkacak. Özellikle dün salmasına rağmen 10300 üzerinde günü kapatmamız bana kısada biraz daha ümit verdi. İnşallah bu yorumun üzerine de yazdığıma pişman ettirmez.YTD
konya çimentocu yatırımcı arkadaşlar bir de bunu deneyin
https://x.com/Darkwebhaber/status/17...745407978?s=20
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Enflasyon muhasebesi nedeniyle Bilançoda n sonra Mayıs ayında Genel kurul yapılacak Egeen de bilançodan sonra Genel kurul yapacağını bildirdi.ytd
CASPER_VIA_A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ordaki Akrabam Konya çimento yetkilileriyl e görüştü.Enflasyon muhasebesi nedeniyle Bilançodan sonra Mayıs ayında Genel kurul yapılacak Egeen de bilançodan sonra Genel kurul yapacağını bildirdi.YTD
CASPER_VIA_A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saatlik Macd'de kesişim gelmek üzere, bugün-yarın güzel bir konya görmeliyiz artık..![]()
Yer İmleri