Printable View
Alıntı: Originally Posted by diproyal Hayırlı olsun :) Teşekkürler :) Almadı demesinler banada :)
Alıntı: Originally Posted by diproyal Hayırlı olsun :) Alıntı: Originally Posted by admustafa Teşekkürler :) Almadı demesinler banada :) Öğleden sonra piyasada ciddi para girişi başladı diyebilirler :)
Alıntı: Originally Posted by diproyal Öğleden sonra piyasada ciddi para girişi başladı diyebilirler :) Herşeyi Derler :) Bu arada TCD'ye 2 milyon TL GPG'ye 5 milyon TL giriş olmuş bir günde :)
Alıntı: Originally Posted by diproyal Öğleden sonra piyasada ciddi para girişi başladı diyebilirler :) Alıntı: Originally Posted by admustafa Herşeyi Derler :) Bu arada TCD'ye 2 milyon TL GPG'ye 5 milyon TL giriş olmuş bir günde :) TCD, webster üstadın çevresi olduğunu biliyoruz. GPG'de sizin çevreniz olsa gerek :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa İlk 1000 adet alımımı yaptım :) Helal Bu is 1000 le basliyor 😂😂😂 Ama size yakistiramadim. Vogue den sonra enaz 1m adet girmelisiniz
Alıntı: Originally Posted by diproyal TCD, webster üstadın çevresi olduğunu biliyoruz. GPG'de sizin çevreniz olsa gerek :) Arkadasin biri girdi bu sabah Bana cokmu guveniyor ne Dun aksam sadece sunu yazdim Paran nerde Ppf de Sabah hepsini tcd gir Buna su cevabi verdi TAMAM 😃😃😃
Emmi helalin var jmk...
Alıntı: Originally Posted by diproyal TCD, webster üstadın çevresi olduğunu biliyoruz. GPG'de sizin çevreniz olsa gerek :) GPG'de benim çevreden kimse yok :) Alıntı: Originally Posted by Webster Helal Bu is 1000 le basliyor 😂😂😂 Ama size yakistiramadim. Vogue den sonra enaz 1m adet girmelisiniz Poseidon Villa'da kalmadık üstadım Family Suit Bahçe odasında kaldık :)