Originally Posted by diproyal Hayırlı olsun Teşekkürler Almadı demesinler banada
Originally Posted by diproyal Hayırlı olsun Originally Posted by admustafa Teşekkürler Almadı demesinler banada Öğleden sonra piyasada ciddi para girişi başladı diyebilirler
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Originally Posted by diproyal Öğleden sonra piyasada ciddi para girişi başladı diyebilirler Herşeyi Derler Bu arada TCD'ye 2 milyon TL GPG'ye 5 milyon TL giriş olmuş bir günde
Originally Posted by diproyal Öğleden sonra piyasada ciddi para girişi başladı diyebilirler Originally Posted by admustafa Herşeyi Derler Bu arada TCD'ye 2 milyon TL GPG'ye 5 milyon TL giriş olmuş bir günde TCD, webster üstadın çevresi olduğunu biliyoruz. GPG'de sizin çevreniz olsa gerek
Originally Posted by admustafa İlk 1000 adet alımımı yaptım Helal Bu is 1000 le basliyor 😂😂😂 Ama size yakistiramadim. Vogue den sonra enaz 1m adet girmelisiniz
Originally Posted by diproyal TCD, webster üstadın çevresi olduğunu biliyoruz. GPG'de sizin çevreniz olsa gerek Arkadasin biri girdi bu sabah Bana cokmu guveniyor ne Dun aksam sadece sunu yazdim Paran nerde Ppf de Sabah hepsini tcd gir Buna su cevabi verdi TAMAM 😃😃😃
Emmi helalin var jmk...
Originally Posted by diproyal TCD, webster üstadın çevresi olduğunu biliyoruz. GPG'de sizin çevreniz olsa gerek GPG'de benim çevreden kimse yok Originally Posted by Webster Helal Bu is 1000 le basliyor 😂😂😂 Ama size yakistiramadim. Vogue den sonra enaz 1m adet girmelisiniz Poseidon Villa'da kalmadık üstadım Family Suit Bahçe odasında kaldık
Forum Rules
Yer İmleri