Halkbank destek atmış kendine.
Diğer bankalar da yapmalı.
İlerde alacak olana ucuz vermemeli.
Yada bağlı oldukları holdingler yada vakıfları.YTD.
Printable View
Metin Uca, şöyle konuştu:
“4,5 saatlik bir gözaltı sonrası sizinle birlikteyim. 21 Ağustos 2022 tarihinde Edremit'teki gösterim esnasında oynadığım oyunda oyunu izlemeyen bir muhbir vatandaşın 155'e başvurup ‘Devlet büyüklerine hakaret ediliyor' demesi sonrası gözaltına alınmışım. UYAP'ta da gözükmüyor.
DİYANET’E ‘DENİZ KABUKLULARI’ SORUSU SORMUŞ
Olay şu; Stefanos Yerasimos'un yazdığı, Sultan Sofraları kitabında geçen, Fatih Sultan Mehmet'in deniz kabuklularını çok severek yediğini anlatan bölümden sonra dönüp Diyanet İşleri Başkanı'na “Siz yasak diyorsunuz ama benim ecdadım deniz kabuklusunu bayılarak yiyor, kime inanayım?” sorusunu devlet büyüklerine hakaret, halkı kin ve nefrete sürüklemek olarak değerlendirmişler. İfademi verdim. Sayın savcı bunun gösteri olduğunu anladı. Şimdi özgürüm. Her şey için, desteğiniz için, benimle beraber olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.
DİYANET ‘HELAL DEĞİL’ DEMİŞTİ
Diyanet İşleri Başkanlığı, deniz canlıların yenilmesiyle ilgili bir fetva yayımlamış, yengeç, ıstakoz, karides, kalamar, midye, kurbağa vs. gibi deniz ürünlerinin helal olmadığı görüşünün benimsendiğini belirtmişti.
O zamanlar masa sandelyecilerde vardı,tahta vardı,86 yılında borsa devreye girmişti,faizlerde yüksekti,döviz,altın oynaktı,ama hiç olmazsa cepte para vardı,kredi kartı yoktu,millet fazla borçlu değildi,yani borsa tam rayına oturmamıştı,zaten bende fazla takılmıyordum,çok az işlem yapıyordum alternatifi olduğu için,esas yoğunluğum 2003 senesinde başladı %50 olarak,önce %10,şimdi 15-25,0da 2010 senesinden sonra,uzuncuydum sonra vurkaççı,kısacı:hi:
Metin Uca serbestmiş gösteri olduğunu anlamış savcı,üstelik şikayetçi gösteriyi bile izlememiş,sanırım trol işi korkutmak için,aklıma john Lenonun öldürülmesi geldi beatles grup müzisyenin ölürülmesi olayı,cıanın parmağı vardı deniliyor,sebep ABD yönetimini eleştirdiği için,barışçıl insandı,vuransa onu çok severmiş ondanmış,ama hiç müziğini dinlememiş,ilginç ben bu olayı ona benzetiyorum:whistling:
Enflasyon açıklama saati geliyor,enaga göre 9-itoya göre 6,galiba bizdede sıfır çıkar,öyleya mal fiatlarını sıfırladık:plc:
Petrol süşüyor, Dogalgaz düşüyor LPG ye zam !!
Neden üretiliyor ki LPG
%6.65,itoyuda aştı enflasyon,acaba kılıçdaroğlunun uyarmasımı oldu:notr: