14.50 altına kadar yine petkime oynadık sattığımın aynisi ile,14.38 göstermişti,şu sıralar 14.80 ya herrü ya merrü![]()
14.50 altına kadar yine petkime oynadık sattığımın aynisi ile,14.38 göstermişti,şu sıralar 14.80 ya herrü ya merrü![]()
Ellerini taşın altına sokmaları lazım borsayı mafyaya teslim etmemek için,resmen kepazelik,hadi biz uzmanız bu yönde ky kısımı ne olacak.zaten uyarılarada kulak asmıyorlar seninlen dalga geçiyorlar,üstelik onlarada kızamıyorum dümen suyuna kapıldıkları için,32 senelik borsacıyım hiç böyle başı bozukluk görmedim meydanı bırakmışlar mafyaya.
Bunca yıldır böyle bir gün gören kaç kişi var borsa da birde vadeli de işlem açanları düşünsene ?
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Borsa sahipsiz itin kopuğun elinde esir,hooop ne oluyor bile demiyor,patronlar,patroniçeler,faizden kaçan ky borsaya koşuyor onlarda kazançlarından el oğuşturuyor,üstelik bu gerçek yabancı borsadan neden kaçtı diyede düşünmüyor inadına hissede satıyorlar keyfi olarak,kalpazan iktidarın borsasıda onlara benziyor.
Bugünde Asansör olduk
Kim yapıyorsa bu işlemleri, bulunursa ceza değil madalya verilsin
Ustalık madalyası, harbiden iyi usta
Aklıma RTE diploması geldi,bir dizi vardı kanal D'de,orada bir fırıldak avukat vardı,hukuk fakültesindede okumamıştı,okuduğu okulun sahte diploması vardı elinde,tam foyası çıkmak üzeriyken fakültenin arşivini havaya uçurdu,acep RTE'de Marmara ÜN. arşivini imha ettirirmi ?
Metin Ucanın gözaltına alma olayı,Fatih S.Mehmetten alınan bir paylaşımmış,guya bir vatandaş rahatsız olmuş şikayet etmiş,yahu bu kadarmı ucuz yargımız var,resmen komedi,ama ben arkasındakinin Soylunun olduğu kanısındayım,ülke ne hallere düştü ayıp yahu
Nevşin Mengü iyi tesbit etmiş.
https://www.yandex.com.tr/search/?te...1726&lr=103862
Yer İmleri