Metin Uca, þöyle konuþtu:
“4,5 saatlik bir gözaltý sonrasý sizinle birlikteyim. 21 Aðustos 2022 tarihinde Edremit'teki gösterim esnasýnda oynadýðým oyunda oyunu izlemeyen bir muhbir vatandaþýn 155'e baþvurup ‘Devlet büyüklerine hakaret ediliyor' demesi sonrasý gözaltýna alýnmýþým. UYAP'ta da gözükmüyor.
DÝYANET’E ‘DENÝZ KABUKLULARI’ SORUSU SORMUÞ
Olay þu; Stefanos Yerasimos'un yazdýðý, Sultan Sofralarý kitabýnda geçen, Fatih Sultan Mehmet'in deniz kabuklularýný çok severek yediðini anlatan bölümden sonra dönüp Diyanet Ýþleri Baþkaný'na “Siz yasak diyorsunuz ama benim ecdadým deniz kabuklusunu bayýlarak yiyor, kime inanayým?” sorusunu devlet büyüklerine hakaret, halký kin ve nefrete sürüklemek olarak deðerlendirmiþler. Ýfademi verdim. Sayýn savcý bunun gösteri olduðunu anladý. Þimdi özgürüm. Her þey için, desteðiniz için, benimle beraber olduðunuz için çok teþekkür ediyorum.
DÝYANET ‘HELAL DEÐÝL’ DEMÝÞTÝ
Diyanet Ýþleri Baþkanlýðý, deniz canlýlarýn yenilmesiyle ilgili bir fetva yayýmlamýþ, yengeç, ýstakoz, karides, kalamar, midye, kurbaða vs. gibi deniz ürünlerinin helal olmadýðý görüþünün benimsendiðini belirtmiþti.
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
O zamanlar masa sandelyecilerde vardý,tahta vardý,86 yýlýnda borsa devreye girmiþti,faizlerde yüksekti,döviz,altýn oynaktý,ama hiç olmazsa cepte para vardý,kredi kartý yoktu,millet fazla borçlu deðildi,yani borsa tam rayýna oturmamýþtý,zaten bende fazla takýlmýyordum,çok az iþlem yapýyordum alternatifi olduðu için,esas yoðunluðum 2003 senesinde baþladý %50 olarak,önce %10,þimdi 15-25,0da 2010 senesinden sonra,uzuncuydum sonra vurkaççý,kýsacý![]()
Metin Uca serbestmiþ gösteri olduðunu anlamýþ savcý,üstelik þikayetçi gösteriyi bile izlememiþ,sanýrým trol iþi korkutmak için,aklýma john Lenonun öldürülmesi geldi beatles grup müzisyenin ölürülmesi olayý,cýanýn parmaðý vardý deniliyor,sebep ABD yönetimini eleþtirdiði için,barýþçýl insandý,vuransa onu çok severmiþ ondanmýþ,ama hiç müziðini dinlememiþ,ilginç ben bu olayý ona benzetiyorum![]()
Enflasyon açýklama saati geliyor,enaga göre 9-itoya göre 6,galiba bizdede sýfýr çýkar,öyleya mal fiatlarýný sýfýrladýk![]()
Petrol süþüyor, Dogalgaz düþüyor LPG ye zam !!
Neden üretiliyor ki LPG
%6.65,itoyuda aþtý enflasyon,acaba kýlýçdaroðlunun uyarmasýmý oldu![]()
Yer Ýmleri