Günaydýn Geçmiþ Olsun
!!
Deprem maðduru herkesin Allah yardýmcýsý olsun
Ýzmit ve Bolu depremlerinde görevli olarak bulundum, yaþamayana anlatýlamayacak bir durum
Trafik kazasý gibi, baþýnýza gelmedikçe anlamak çok zor. Bu anlayamama probleminden dolayý da malesef gerekli önlemler alýnmýyor, deprem sigortasýný bile mecbur olmadýkça çoðu kimse yaptýrmýyor
3-4-5 milyona ev alan kaç kiþi alýrken depremi dünüþünüyor !!
Özetle devlette, vatandaþta deprem gerçeðinin farkýnda deðil, olayýn ciddiyetinden uzak
Milli Eðitim Bakaný Mahmut Özer:
Kahramanmaraþ, Hatay, Adýyaman ve Malatya illerimizde bugün itibarýyla eðitim öðretime 2 hafta ara veriyoruz.
Diyarbakýr, Gaziantep, Þanlýurfa, Adana, Osmaniye ve Kilis illerimizde 1 hafta eðitim öðretime ara vereceðiz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gençlik ve spor bakaný : Ülkemizde yapýlacak tüm ulusal spor organizasyonlarý ikinci bir açýklamaya kadar durdurulmuþtur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye Bankalar Birliði, depremin bölge ekonomisinde yol açtýðý olumsuz etkilere maruz kalan, ödeme güçleri olumsuz etkilenen banka müþterilerinin, talepleri halinde, bankalara olan vadesi gelmiþ veya 6 ay içinde vadesi gelecek borçlarýnýn vadesinin bugünden itibaren 6 ay sonraya kadar ötelenmesine karar verdi.
Yer Ýmleri