Ağanın keyfi yetmedi.0.71 PD/DD. ile işlem görüyor bu temettü zengini şirket.Sektöründe en düşük F/K ve PD/DD ile ucuzun ucuzu ama aynı zamanda uyuzun uyuzu bir şirket.
Yatırım tavsiyesi değil.
Printable View
para tukendi. destek atacak can kalmadi. 0 tukettik. 30 da gelen temettu parasiyla yukleniriz artik. % 7 hisse artisi demek oluyor. umarim bolunme oncesi 3.25 civari olurda hisse 3 altina inmemis olur.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 destek verdik ama son 1 lotla kapanışı yapan arkadaşa ayrica teşekkür ederim. Hos olmadi bugun.
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettuye az kaldı.tek artımız
ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Moralinizi bozmayın.Kendisi değerli olmasa bile temettüsü ile yaklaşık 12 yılda kendini amorti eden başka hisse,gayrimenkul veya benzeri bir yatırım aracı yok.Temettüyü alıp şahsen tekrar bu para ile aynı hisseden alacağım(Yatırım tavsiyesi değildir)Muhtemelen 2017 yılı karından temettüyü de nisan mayıs gibi alırız.Yok böyle başka bir hisse.Balon hisseleri alıp korkulu rüya görmektense ben burada rahat uyuyorum.
On numara kağıt kağıda yüklü girip alanda kenara çekilip mındar olmasını izliyor.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Çok şerefli kagidimizdan çok şerefli bir kapanış yine.piyasa değeri defter değeri fiyatı ve temettuleri ile al beni diyor.alanın ırzına geçiyorlar pustlar
ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.