Ariston abi yorma kendini 2.tur garanti.
Borsa yarın dalar sonra bakar sonra çıkar. Yanılma payım %100.
Printable View
Şimdi şu sonuçlara göre kilicdar a da oy verenler isyan etmeyecekler. On kere kaybetmiş onbirinciyi bekliyorlar. Halkta karşılığı yok . Bu kadar iman dolu memleketimin insanı ısınmıyor kardeşim sana. falan filan devran devam Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CHP listelerinden giren ıvır ziviardan 38 milletvekili girmiş. Zaten chp tek başına girse başında kilicdar olmasa zaten yüzde 25 minimum alırdı. Kim kaybetti bu seçimde? Kemal dede. Yalan yok verdim ama hacı hoca sevmiyorum ne yapayım...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de vermeyecektim ama verdim adamcağız adalet yürüyüşü yaptı elinden geleni yaptı ama siyaset kurtlar sofrası. Gandi Kemal rolünü bırakmayacaktı, son dönem fazla batıcı oldu Rusya'ya çatması iyi olmadı. Seyit Kemal rolü çok geç geldi onu da tam uygulayamadı.
Dört tane aday var. Tayyip kemal Sinan ve Muharrem... Hahhaahaha... Çeşit bol da biz mi seçmedik:):)
Olan Sedat Peker, Ali Yeşildağ ile Muhammed yakut a oldu. Mafya bile taşın altına elini soktu ama devran degismedi.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk turda bitmezi tutturdum.
İnce çekilince oyları Oğan'a gitmiş.
Keremalkim'in üstteki mesajına itibar atarken şu notu eklemiştim...
09-05-2023 19:58
Çok umutlusun hocam, sünni bir aday olsa %60 alırdı. KK için emin olamıyorum. Bin yıldır alevi idareci bilmeyen millet kolay oy vermez. Syg
Üstteki düşüncelerle işc ve kchol'de tüm paramla şort girmiştim. Kısmette ne varsa o oluyor. Yatırım tavsiyesi değildir.