Printable View
Üç tane Efes fiçı biram hazır soğuk ..birazdan başlarım... afiyet olsun sofra...[emoji481]
Alıntı: Originally Posted by thejackalav. Yarım saat olmuştur.. Biralar patlamasın buzlukta.. Viskiylen baslayacagim, daha dogrusu basladim bile!:yahoo: Yaktin beni Muharrem Volum 3. Ekolu versiyon baslamistir!:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by thejackalav. 90 dakikaya 1 bira mı... Pastalar bitti, biralar eksildi.. Benjamin batıracak seni :kahkah: 90 Dakikada o bira hamam suyu olur, artaniylan dus aliyor galiba!:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya 90 Dakikada o bira hamam suyu olur, artaniylan dus aliyor galiba!:oleyo: :kahkah :kahkah:.. Kah.. Bira ile duş ooo zenginliğe bak.. Dolarcılık bu olsa gerek.
Alıntı: Originally Posted by carkos Üç tane Efes fiçı biram hazır soğuk ..birazdan başlarım... afiyet olsun sofra...[emoji481] Afiyet olsun.
Alıntı: Originally Posted by carkos Üç tane Efes fiçı biram hazır soğuk ..birazdan başlarım... afiyet olsun sofra...[emoji481] 3 Denecik Efesmi, agzimi bilem bile bulastirmam, o kadarcik biraya!:he: Ben cila niyetine bile 4 sise ayirdim, bu gunku kontenjana!:bravo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya 90 Dakikada o bira hamam suyu olur, artaniylan dus aliyor galiba!:oleyo: bitti biram 18 . dakişka ve gol yok
Alıntı: Originally Posted by reha kaya 3 Denecik Efesmi, agzimi bilem bile bulastirmam, o kadarcik biraya!:he: Ben cila niyetine bile 4 sise ayirdim, bu gunku kontenjana!:bravo: Rakı sonrası cila niyetine ....[emoji4]