Üç tane Efes fiçı biram hazır soğuk ..birazdan başlarım... afiyet olsun sofra...[emoji481]
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Originally Posted by thejackalav. Yarım saat olmuştur.. Biralar patlamasın buzlukta.. Viskiylen baslayacagim, daha dogrusu basladim bile! Yaktin beni Muharrem Volum 3. Ekolu versiyon baslamistir!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by thejackalav. 90 dakikaya 1 bira mı... Pastalar bitti, biralar eksildi.. Benjamin batıracak seni 90 Dakikada o bira hamam suyu olur, artaniylan dus aliyor galiba!
Originally Posted by reha kaya 90 Dakikada o bira hamam suyu olur, artaniylan dus aliyor galiba! :kahkah .. Kah.. Bira ile duş ooo zenginliğe bak.. Dolarcılık bu olsa gerek.
hakuna matara....memento mori.
Originally Posted by carkos Üç tane Efes fiçı biram hazır soğuk ..birazdan başlarım... afiyet olsun sofra...[emoji481] Afiyet olsun.
Originally Posted by carkos Üç tane Efes fiçı biram hazır soğuk ..birazdan başlarım... afiyet olsun sofra...[emoji481] 3 Denecik Efesmi, agzimi bilem bile bulastirmam, o kadarcik biraya! Ben cila niyetine bile 4 sise ayirdim, bu gunku kontenjana!
Originally Posted by reha kaya 90 Dakikada o bira hamam suyu olur, artaniylan dus aliyor galiba! bitti biram 18 . dakişka ve gol yok
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by reha kaya 3 Denecik Efesmi, agzimi bilem bile bulastirmam, o kadarcik biraya! Ben cila niyetine bile 4 sise ayirdim, bu gunku kontenjana! Rakı sonrası cila niyetine ....[emoji4]
Forum Rules
Yer İmleri