Değerli hocam çok teşekkür ediyorum. Sizlerin görüşlerini çok önemsediğim için fikirlerinizi almadan hareket etmemek adına hisseye girmek istemem. Demek istediğinizi çok iyi anladım. Vakit ayırıp cevaplandırdığınız için teşekkürler.
Printable View
Hocam dün sana deva yı yazmıştım
25,20 kanal desteği dediğiniz yeri geçti. 25,70 i gördü. Klasik deva olduğu için oradan 24,18 e kadar geldi.
Kademeli sattım kademeli aldım. Günü de 24,40 dan kapattı.
Uzunda tutmaya devam.
İyi akşamlarınız olsun.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Grafik olarak Merkoya çok benziyor. Yakında sermaye artırımı olmuş. Parayı borçlara, yeni mağaza açılışı ve stok için kullanacaklarmış. Bana çok da güzel gelmedi. Tamam tekstil evet ama pandemi biterken yeni mağaza açılışı olacak stok vs. zor zamanlar. Millet işten çıkarılıyorken yeni iş imkanları olması bana cazip gelmedi. Etkilemek istemem. Benden daha iyi araştırın, daha detaylı inceleyin derim.
Ama yine de tüm yazdıklarım için yatırım tavsiyesi değildir.
BANKALAR, HOLDİNGLER VE ENDEKS
Aslında sorunuzun cevabını bu günleri görerek 23 Ağustosta yazmıştım...
Buna ilaveten ilerleyen günlerde ; 15 MART 2021 ile ilgilide birşeyler karalıyacağım...
Y.T.D.
Forumda bende uzaklaştım ve geri geldim bir baktım konu aktif.. Vallaha sevindim.. Geri dönmüşsün hocam saygılarımla..
Çalı arkası izlemeye devam.. Değerli insansınız.. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BSOKE ; 2.54 işlem görüyor...
DİRENÇ ; 2.63 - 2.72...
DESTEK ; 2.50 - 2.47...
Yukarıda ; 2.72 kanal direnci önemli... Geçip üzerinde kalırsa yeni bir yükseliş dalgası içine girer... İlk hedef direnci ; 2.94 olur...
Y.T.D.
KUYAS ; 2.28 işlem görüyor...
DİRENÇ ; 2.28 - 2.39 - 2.48...
DESTEK ; 2.28 - 2.17 - 2.07...
Yukarıda ; 2.28 destek direnç konumunda...
Bunda da 2.48 geçilip desteklenmeden yeni yükseliş dalgası başlamaz... Geçer desteklerse ; 2.68 ilk önemli direnci olur...
Y.T.D.